Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Každá ráda kamaráda

23. 02. 2022 | Knižní tipy
Název: Každá ráda kamaráda
Autor: Christina Laurenová
Překlad: Jan Sládek
Datum vydání: 2 / 2022
Nakladatelství: Jota
Formát: 130 x 200 mm
Počet stran: 328
Vazba: Pevná s přebalem
Cena: 318 Kč

Hazel Camille Bradfordová ví, že její chování často leze lidem krkem, a většina mužů ji po pravdě nezvládá. Pokud je neodradí svým početným domácím zvěřincem a zálibou v absurdních situacích, spolehlivě je odežene poznámkami, pro které si dokáže vybrat ten nejnevhodnější okamžik. Což je ale jejich škoda, protože zábavnějšího člověka byste hledali stěží.


Každá ráda kamarádaStřízlivý, lehce odtažitý Josh Im se zná s Hazel z vysoké, kde zjistil, že se k téhle ztřeštěně rozverné holce rozhodně nehodí. Od prvního setkání, kdy mu pozvracela boty, po trapas s nesrozumitelným e-mailem, který mu poslala pod vlivem tišících léků, ji považoval spíš za přírodní úkaz než potenciální partnerku.

Jenže mezitím uběhla řada let, rozchod s nevěrnou snoubenkou mu převrátil život naruby a Hazelina společnost mu najednou připadá jako příjemná změna. Tedy ne že by randili. Rozhodně ne spolu. Pouští se do vzájemného hledání partnerů a řadou čím dál trapnějších schůzek naslepo se snaží dokázat, jak moc k sobě nepatří. I když kdo ví…


O autorce knihy Každá ráda kamaráda:


Christina Laurenová je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek, spřízněných duší, mentálních dvojčat a spisovatelského tandemu Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové, autorek bestsellerové série Božský.

Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily několik The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků.

Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinec, Božský hráč, Božský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhář, Vášnivý svůdník, Vášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník.

Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.


Tuto knihu Každá ráda kamaráda zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Každá ráda kamaráda:

Každá ráda kamaráda
Každá ráda kamaráda
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !