8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdo je Gary Anderson?

15. 03. 2022 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Jeho jméno není v Čechách tak proslulé jako jméno třeba Andre Agassiho nebo Wayna Gretzkyho. Je to jenom proto, že sport šipky u nás zatím tak úplně nezdomácněl. Ale Gary Anderson je skutečná superstar. Milionář, který se dostal na výsluní přímo z hospody.

Možná bychom mu křivdili, ale o této jednapadesátileté šipkařské hvězdě není nikde ani zmínka o předešlém zaměstnání, pouze Wikipedia zmiňuje, že byl předchozím povoláním stavař. Lze jen tušit, že hrát šipky se naučil v jedné z mnoha proslulých skotských hospod, tak jako mnoho jeho „soupeřů“. Šipkám se v hostincích začal věnovat ve svých dvaceti letech, předtím hrál vášnivě kulečník. Jak ale sám říká: „Šipky nejsou práce, pro mě to vždycky byl placený koníček.“ Skot Gary Anderson se proslavil pod přezdívkou „The Flying Scotsman“.

Gary AndersonÚspěchy v soutěžích a na turnajích, které se dají přirovnat ke Světovým pohárům nebo Mistrovství světa, plně ovládl v letech 2015 a 2016. Od té doby se stále drží na šestém místě světového žebříčku šipkařů. Gary Anderson je jedním ze čtyř světových hráčů, který dokázal porazit Phila Taylora, jenž se pyšní šestnácti tituly mistra světa v tomto odvětví.

Život neměl růžový: matku nikdy nepoznal, vychovával ho otec, který zemřel půl roku poté, co mu zemřel bratr Gordon, v pouhých pětatřiceti letech. Oženil se s partnerkou Rosemary a s ní měl dva syny. Během let se ale rozvedl a v lednu 2022 se tajně oženil s dlouholetou partnerkou Rachel.

„Flying Scotsman“ údajně zpočátku zval hosty pod rouškou své odložené oslavy 51. narozenin. A ti, kteří na oslavu dorazili, byli šokováni zjištěním, že jde o svatbu! Anderson, dvojnásobný mistr světa PDC, a Rachel jsou spolu několik let. V roce 2014 se jim narodil syn Tai a dcera Cheylea  v roce 2017.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !