8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klub záhad – Pomsta hraběte Gundolfa a Muž s ledovýma očima

1. 04. 2013 | Knižní tipy
Název knihy:
Klub záhad – Pomsta hraběte Gundolfa + Muž s ledovýma očima
Autor: Thomas C. Brezina
Nakladatelství: Fragment
brožovaná
Formát: 123 x 180 mm
Rok vydání: 2013
Počet stran: 256
Cena: 152 Kč
Věk: 11+

Staň se členem Klubu záhad! Pomocí superlupy objasni s ostatními členy tajemství a děsivé záhady. V Klubové příloze s informacemi vždy zjistíš, jak jsi při pátrání obstál.


Klub záhadVila hraběte Gundolfa skrývá strašlivé tajemství. Rohaté bytosti se žhnoucíma očima se tu plíží chodbami, tajemné zrcadlo pohlcuje obličeje, kostnaté ruce se lačně natahují po návštěvnících a tři prázdné rakve jsou již připraveny...

Nikdo neví, odkud se vzal muž s ledovýma očima, ale z jeho přítomnosti běhá každému mráz po zádech. Čas jakoby se zastavil. Ze hřbitova se ozývají tajemné zvuky a v domech se schovávají děsivé příšery.

Podaří se záhadu objasnit?



Ukázka z knihy

Klub záhad – Pomsta hraběte Gundolfa

Hadí uštknutíKlub záhad
Vicky, Nick a Jupiter šli za profesorem do jeho pracovny. Erasmus Katz sundal z police tlustý zaprášený svazek. Chvíli v něm listoval, až našel, co hledal. Položil knihu na stůl a trojice přátel se nad ní sklonila.
Pod fotografií hraběte Gundolfa stála krátká zpráva o jeho vile.
„Jen si to poslechněte!“ prohlásil Jup vzrušeně. „Hrabě se zásadně neukazoval na veřejnosti. Tohle je jeho jediná fotografie.“
„Ale kdo vlastně Uršulu do vily pozval?“ uvažoval Nick. „Hrabě to být nemohl. Je už dávnomrtvý.“
„A co se s ní stalo?“
chtěla vědět Vicky.
„Děti, nezlobte se, ale musím zase pokračovat v práci,“ omlouval se profesor, „doufám, že se už nehněváte, že jsem vás trošičku polekal!“
Trojice se s ním rozloučila, nerozhodně postávala na chodbě a přemýšlela, co dál.
„Pojedeme se podívat do vily,“ rozhodl nakonec Jupiter. Ostatní okamžitě souhlasili. Než vyrazili, zavolali ještě Uršuliným rodičům. Nechali telefon dlouho vyzvánět, ale nikdo ho nezvedl.
„Určitě budou u vily!“ mínila Vicky.
Za půl hodiny už stáli před pochmurným domem. Jeho šedé zdi, rovné sloupy a hranaté římsy působily neobyčejně přísně. Členové Klubu záhad očekávali, že tu budou stát policejní auta a všude se bude hemžit spousta policistů.


Tuto knihu Klub záhad – Pomsta hraběte Gundolfa + Muž s ledovýma očima koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Fragment.

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hezké knihy
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles