8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Agresivní Matýsek a kousavý Samuel

14. 01. 2017 | Televizní tipy
Agresivní čivava Samuel tyranizuje chovatelku Sabinu. Výbojná a nezvladatelná kočka napadá majitelku Naďu. Druhý díl nového cyklu České televize Kočka není pes - Agresivní Matýsek a kousavý Samuel zjišťuje, zda se podaří zmírnit agresivitu obou zvířat.  

Psí psycholog Rudolf Desenský a specialistka na trénink koček Klára Vodičková budou v druhém dílu nového cyklu České televize Kočka není pes - Agresivní Matýsek a kousavý Samuel
Kočka není pes - Agresivní Matýsek a kousavý Samuelřešit další problémy v soužití lidí a jejich zvířecích přátel. Dnes se seznámíme se Sabinou, která pracuje v zařízení pro seniory a ráda by brala svoji čivavu Samuela s sebou do práce, aby své svěřence potěšila.

Samuel je však velice svérázný, tyranizuje Sabinu a v podstatě vede celou domácnost. Nepřipustí si k tělu ostatní psy ani lidi, často dokonce útočí i na svoji paničku. Kočičí příběh je v podstatě podobný. Matýsek je kočičí anděl s ďáblem v těle. Při každé hře svoji majitelku Naďu pokouše do krve.

Pohled na Nadiny poškrábané nohy je opravdu děsivý. Jak zmírnit agresivitu obou zvířat? Odhalí naši odborníci Klára a Ruda, proč jsou ta roztomilá stvoření tak agresivní? Naučí se Sabina s Naďou se svými zvířecími kamarády lépe vycházet?

Kočka není pes - Agresivní Matýsek a kousavý Samuel můžete sledovat 14. 1. 2017 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !