8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Návrat za minulými případy

18. 01. 2020 | Televizní tipy
Premiéra čtvrté řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Návrat za minulými případy J. Mádle (Premiéra)

Dnešní díl Kočka není pes - Návrat za minulými případy bude speciální! Chceme zjistit, jaké jsou osudy účastníků minulých řad. Čekají vás čtyři případy, ke kterým se vrátíme. Vzali si majitelé domácích mazlíčků rady Kláry a Rudy k srdci? Řídili se doporučeními odborníků i po skončení natáčení? Byli ve změně svého přístupu úspěšní, nebo povolili a jejich vztah s domácími mazlíčky zůstal stejný? Jak dopadl kocour Čikin, který byl agresivní a kousal i škrábal své majitele? Uvidíme také kocoura Matýska, který se nepohodl se zbytkem koček ve svojí smečce. Přestal se hádat se zbytkem kocourů v domácnosti?

Kočka není pesVzpomínáte na nevypočitatelného psa Árčího, který útočil na cizí psy a iritovaly ho některé zvuky? Jeho majitelé čekali miminko a báli se, jak si jejich miláček na něj zvykne. A co náruživý pes Jonash? Naskakoval na svoji majitelku a absolutně ignoroval její povely. U majitelky však, bohužel, chyběla jakákoliv důslednost.

Stále se potvrzuje, že kočka není pes. Někteří majitelé byli pečliví a zcela změnili své zažité stereotypy. Jiní nebyli dostatečně trpěliví a rychle se k nim zase vrátili. Každá změna potřebuje svůj čas. Žádný domácí mazlíček se nezmění bez podpory a důslednosti svého páníčka.


Kočka není pes - Návrat za minulými případy můžete sledovat 18. 1. 2020 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kočka není pes - Návrat za minulými případy:

Kočka není pes - Návrat za minulými případy
Kočka není pes - Návrat za minulými případy
Kočka není pes - Návrat za minulými případy
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles