Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie

27. 08. 2018 | Výstavy
-Komerční sdělení-

Podzimní trendy v účesech, líčení, módě i inspiraci pro nadcházející společenskou sezonu, zážitky ze soutěží, přehlídek a především produkty z nabídky více než 400 značek – to vše nabízí 26. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA pořádaný v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany 7. a 8. září 2018.

Na více než 350 výstavních stáncích se návštěvníci setkají s odborníky poskytujícími cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách z oborů profesionální pěsticí i dekorativní kosmetiky. Najdete zde kosmetické přípravky pro přímý prodej, přístroje pro formování postavy, kadeřnické produkty, přípravky a školení pro nehtový design, péči o nohy a zdravý životní styl. Nebudou chybět odpovědi na vaše dotazy, rady pro aplikaci i volbu správného přípravku pro klienta či pro vlastní užití. Nepřehlédnutelně stoupá zájem o přírodní péči, rychle narostl počet stánků s přírodními produkty.

Anti-aging péče, péče o ruce a nohy, masáže, relaxace, regenerace


kosmetický veletrh World of BeautyPřípravky, semináře i workshopy budou směřovat k využívání aromaterapie, relaxačních masáží, detoxikace, wellness produktů a metod k nastavení celkového zdravého životního stylu. Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci, z úst odborníků praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl, stejně tak možnosti dalšího vzdělávání v těchto oblastech.

Program bude věnován i dalším „beauty“ oborům zabývajícím se péčí o vlasy, ruce, nehty i nohy. Partnery pro odbornou spolupráci jsou největší oborová sdružení, jako jsou Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Asociace saunerů, sdružení pro kosmetiku „PROKOS“ a řada dalších specialistů, odborných časopisů i dalších médií.

Spolupráce se zahraničím


Na veletrzích jsou stále více prezentovány výrobky ze zahraničí, hojně pak přípravky německé, slovenské a italské provenience. Komerční sekce ambasády USA i britské obchodní komory budou prezentovat řadu kvalitních amerických a britských značek hledajících své zástupce v České republice i v Evropě.

Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2018/2019


Nejznámější kosmetické značky a trendy budou předvedeny již tradičně v podání předních vizážistů – Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové. Na pódiu opět předvedou své umění studenti a absolventi špičkového karlínského kadeřnického učiliště i školy oděvního návrhářství v Holešovicích. Za úspěšnými kadeřnickými i módními show bude opět stát Honza Cigánik, Romana Topinková, Daniela Hejtmánková či Honza Špilar. Velkou diváckou oblibu si získaly módní přehlídky, tentokrát v podání nádherných finalistek soutěže Česká miss. Na veletrhu se objeví opět řada dalších známých tváří showbyznysu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

veletrh krásy








Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA přinese i lákavé soutěže


K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní soutěžní klání. K „highlights“ bude patřit Mistrovství České republiky v make-upu, tentokrát na exotické téma „Královna pouště. Na pódiu se utká sedm kosmetiček a vizážistek, jež se kvalifikovaly ze soutěže Unie kosmetiček „Make-up Master Cup 2018“ pořádané v úchvatných prostorách Kaiserštejnského paláce. Vítězka mistrovství završí soutěžení na prestižním Mezinárodním mistrovství v make-upu v Düsseldorfu 2019.

Pro kosmetičky a vizážistky je přichystán 2. ročník soutěže „Face Airbrush Make-up Open“ na téma „Summer Flower“. Skvělí vizážisté Pavel Bauer a Štěpánka Podroužková představí svá témata oblíbených soutěží Creative Image Team 2019 a Fotomake-up 2019.

Pro šikovné kadeřníky – vybrané finalisty – je opět vyhlášena oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2019“, tentokrát s poetickým „květinovým“ tématem „FLOWER HAIRSTYLE TRANSFORMATION“. Autoři čtrnácti nejlepších prací, vybraných porotou podle zaslaných fotografií modelů, se utkají „life“ na pódiu, kromě finanční i hmotné odměny (50 tisíc Kč) je čeká také účast na zahraniční soutěži.

Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness, pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu. Další odbornou soutěží doprovázející veletrh bude „International Beauty Foot Cup Czech 2018“.
 
World of Beauty and SpaPro juniory opět připravujeme mezinárodní soutěž designérů Fashion Games 2018 na téma „Playtime“.

Nejlepší produkty z oboru budou jako každoročně odměněny v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD. Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemní nezapomenutelná atmosféra veletrhu, nabídky mnohých zkrášlovacích služeb zdarma či za velice příznivé ceny.

Další zážitky může přinést i návštěva dalších veletrhů: FOR DEKOR & HOME, Sběratel, Minerály a drahé kameny a Bijou Expo.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, aktualizovaný program jakožto i další informace o veletrhu najdete na Facebooku nebo webových stránkách www.WorldOfBeauty.cz, www.BeautyExpo.cz nebo www.KosmetickyVeletrh.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie:

Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zve do světa krásy a harmonie
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek