Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotníčkové botky na delší toulání po městě

26. 09. 2015 | Trendy
-Komerční sdělení-

Někdy vás čeká dlouhé a nekonečné vyřizování a lítání po městě, a vy víte, že nepohodlné modely a vysoké podpatky byste nejraději zahodila. Proto jsme pro vás sestavili nejlepší tipy, které vám dají ten pravý důvod si i tohle naprosto užívat. Nadělte si proto kotníčkové boty z těch nejnovějších kolekcí, které vás zaujmou jak svým originálním vzhledem, tak především maximálním pocitem pohodlí!

Nazouvací modely na nízkém podpatku - univerzální a praktické.


Nazout a vyrazit? Žádný problém. Tyto nazouvací kotníčkové boty, které znáte i pod názvem pérka, sice nemají zip ani šněrování, ale jsou vybaveny elastickými vložkami, které zajišťují snadné a pohodlné obouvání boty. Jejich velkou předností je jednoduchý střih a příjemný pocit pohodlí při nošení. Přesně tohle je ten pravý model pro vás, který prostě musíte mít ve svém botníku. Budou se hodit téměř ke všemu. Vyjděte si v nich s holkami na oblíbené nákupy, na které budou naprosto ideální, jelikož se nemusíte zdržovat zavazováním tkaniček, ale stačí jednoduše nazout a vyzout. Po sundání se budete těšit, až si je opět obujete.

Pokud se však nechcete vzdát vysokých podpatků, nepřehlédněte modely na klínku.

kotníčkové botkyPotřebujete stát nohama pevně na zemi, ale je pro vás těžké vzdát se vysokých podpatků? Tyhle modely na klínku pro vás budou jasnou volbou. Nádherně vymodelují postavu i bez balancování na nepohodlných jehličkách. I po několika dlouhých hodinách chůze se vaše nohy neunaví. Sáhněte buď po jednoduchých modelech, které snadno sladíte k většině šatníku, nebo po modelech se zlatými detaily, které budou dokonalým doplňkem k půvabnému, elegantnímu stylu. Tyhle botky si opravdu zamilujete a už je nebudete chtít sundat z nohou.


Modely ve sportovním stylu se šněrováním zaručují maximální pocit pohodlí a komfort.

Nejlepší modely na celodenní nošení a lítání po městě jsou však kotníčkové boty ve sportovním stylu, které jsou po celé linii holeně vybaveny klasickým šněrováním. Díky šněrování si můžete dokonale přizpůsobit šířku boty a noha je tak v botě pevná. Skvělou volbou budou také méně sportovní modely posazené na klínku se šněrováním. S těmito super pohodlnými modely dojdete opravdu daleko.

kotníčkové boty




Zateplené kotníčkové boty Julia | Elegantní kotníčkové boty CNB | Stylové kotníčkové boty Vices


Budete šetřit čas i peníze nakupováním online?

Proč si spousta lidí oblíbila nákup online více, než nakupování v kamenných obchodech? Hlavním důvodem jsou nízké ceny. Zboží na internetu se dá seřadit podle ceny, takže ho najdete levněji, než v kamenných obchodech. Nakupování přes internet je také velmi pohodlnější, jelikož nemusíte běhat půlku dne s taškami po obchodních střediskách, ale můžete nakupovat z gauče z pohodlí domova. Nakupování přes internet ocení především ti, kteří jsou časově vytížení. Zboží na internetu je také přehlednější, než v regálech v kamenných obchodech.

Pokud se rozhodnete pro nákup online, dejte si pozor:


Na výběr správné velikosti:

Při nakupování přes internet je těžké určit správnou velikost boty, jelikož si jí nemůžete vyzkoušet. Proto věnujte pozornost velikostním tabulkám, kde najdete u každé velikosti přibližnou délku stélky. Délka stélky je délka nohy, na kterou má vybraná obuv sedět. V tabulkách velikosti se objevují různé typy číslování. U nás se nejčastěji používá evropské číslování EU, kde jsou stupnice rozdělené po 1,5 cm. Setkáte se i s anglickým číslováním UK, kde je stupnice rozdělena po třetinách palce. Další je americké číslování US, které je podobné jako anglické, ale je navzájem posunuté. Jestliže vám vybraná velikost nebude sedět, máte možnost zboží buď vyměnit, nebo vrátit. Bez uvedení důvodu však můžete zboží vrátit do 14 dnů od jeho převzetí.

Jaký materiál zvolit na podzimní sezónu:

Kotníčkové boty podzimníChvíli je chladno, chvíli teplo, pak přijdou dny deště - přesně tohle je klasické, podzimní počasí. Když vybíráte podzimní obuv, musíte myslet na to, aby vám v botě nebylo velké teplo a aby bota byla nepromokavá. Každý materiál má své klady a zápory. Boty vyrobené z kůže jsou prodyšné, odolné proti špíně a bahnu, ale jsou promokavé, takže se doporučuje je k vůli dešti často impregnovat. Koženkovým botám se nemusí věnovat tolik péče, jelikož se snadno udržují, ale je pravděpodobné, že vydrží pouze jednu sezónu. Boty vyrobené z textilního materiálu nebo ze semiše jsou vhodnější na teplejší a slunečný podzim. Semišové boty totiž potřebují velkou péči, a jelikož jsou promokavé, můžete si je obout pouze v případě, že nebude pršet.

Na zkušenosti zákazníků:


Dejte si pozor na historii obchodníka a zkušeností od zákazníků. Pokud nemáte s vybraným e-shopem žádné zkušenosti, zkuste se poptat známých nebo se snažte zjistit na internetu, jaké zkušenosti s obchodem mají. Na některých e-shopech najdete recenze od jejich zákazníků. Nejověřenější uživatelské recenze si přečtěte například na heuréce. Každý e-shop, který je na heuréce, se svými zákazníky může nechat ohodnotit. Pokud je většina zákazníků spokojená, dostane e-shop od heuréky prestižní certifikát. Díky heuréce poznáte, který e-shop poskytuje svým zákazníkům skvělé služby.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kotníčkové botky na delší toulání po městě:

Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
Kotníčkové botky na delší toulání po městě
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
26. 10. 2015 20:10 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 20:06 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
26. 10. 2015 20:02 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:57 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:53 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:49 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:45 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů

i tak dobré

SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Na rozloučenou stříbrňák Smajlík zlato je od 21h
Obrázek uživatelky
profil
26. 10. 2015 20:05 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
26. 10. 2015 19:58 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:51 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:45 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:40 Sebrán "Zlaťáky" za 5 bodů
26. 10. 2015 19:36 Sebrán "Stříbrňáky" za 2 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Jak oslavíte Světový den zvířat?
Termín: 21,00-21,15 h
Obrázek uživatelky
profil
26. 10. 2015 20:00 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:57 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:52 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:47 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
26. 10. 2015 19:43 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles