8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krutá pravda o robotických vysavačích (aneb VY HO POTŘEBUJETE)

22. 10. 2012 | Technika
-Komerční sdělení-

Miluji vůni čistého bytu. Miluji voňavou kuchyň, naleštěná zrcadla a hlavně podlahu a koberce bez vlasů, chlupů a prachu. Jenže na každodenní vysávání nemám čas ani chuť. Robotický vysavač nevlastním. Nevěřím jim. A dělám hrozně velkou chybu. V tomto článku vám řeknu proč.

Brzy tomu budou čtyři roky, co na českou půdu vstoupily robotické vysavače. A brzy došlo na typicky český scénář. Zaplavení trhu, cenová válka, konsolidace. Zákazník se nadchnul, chvíli sbíral informace, následně stanovil maximální částku, kterou za robotického pomocníka utratí, a udělal objednávku. Někdo koupil tu, někdo onu značku, trvalo skutečně pouze chvíli, než ceny robotických vysavačů začaly padat a skončily na hranici 1.500 Kč.

iRobot - robotický vysavačA teď prosím, přátelé, ruku na srdce a hluboké zamyšlení. Myslíte si, že opravdu kvalitní, chytrý a efektivní robotický vysavač, tedy zařízení poměrně sofistikované, složité na vývoj a sestavení, může stát 1.500 Kč? Chvíle napětí.... NEMŮŽE! Ono to finančně nevychází. Pokud tedy někdo prodává robotický vysavač za tyto peníze, můžete zařízení dané značky v klidu přehlédnout, protože to bude hloupý, neúčinný a často poruchový no name výrobek.  

Přesto český spotřebitel uvěřil slibům obchodníků a robotické vysavače za 1.500 – 3.500 Kč houfně nakoupil. A většinou se hrozně zklamal. Najdou se sice tací, kteří řeknou: „Za tyhle peníze to není špatné.“ Jenže tato věta většinou pramení z nedostatku srovnání, nízko nastavené laťky a neochoty přiznat si, že jsme koupili špatně. Toto nejsou prosím žádné reklamní řeči, ale česká robotická realita. A společnost iRobot, specialista na robotiku s 22letými zkušenostmi, se k této realitě rozhodla vyjádřit.
Žádné reklamní žvásty. iRobot má výsledky!


Společnost iRobot vznikla v roce 1990 a nedělá nic než robotiku. Vyrobila slavného robota PackBot, jenž hledal přeživší v troskách WTC v roce 2001, jiný robot pomáhal v Japonsku po havárii jaderné elektrárny Fukušima a další při ropné katastrofě v Mexickém zálivu. iRobot vyrobil první robotický vysavač Roomba v roce 2002 a od té doby jich prodal přes 8 milionů. Vzniklo celkem 8 generací modelu Roomba a vzniknou stoprocentně další. 

iRoboto - robotický vysavač iRobot o sobě nikdy neprohlásí, že je nejlepší na světě, že jeho zařízení jsou nejvíc sexy, nejvíc cool, metají kolem sebe nejvíc nanočástic stříbra a jeho UV lampy jsou tak silné, že vypálí do koberce pomalu díru. Společnost iRobot a všichni její zaměstnanci milují robotiku, věří svému oboru a dělají vše, aby majitelé robotických vysavačů Roomba napříč světem nemuseli trávit tolik času vysáváním a mohli se více věnovat rodině, práci a koníčkům.  
iRobot chce dělat nejlepší robotické vysavače na světě, méně mluvit a více konat. Nezávislé testy ukazují, že jejich snaha přináší ovoce. Toto jsou fakta a ocenění, kterými se mohou pochlubit robotické vysavače Roomba v Česku, přičemž ve světě posbírala Roomba další stovky vítězství, uznání a ocenění.  
  • Výherce testu robotických vysavačů časopisu dTest
  • Produkt roku 2010 a 2011 podle Heureka.cz
  • Vítěz poháru konstruktérů Robotforum.cz

Extrémně vysokou účinnost robotických vysavačů Roomba ve srovnání s ostatními robotickými vysavači potvrdila i Mezinárodní elektrotechnická komise IEC. Za slovem účinnost se skrývá fakt, že Roomba posbírá prakticky stejné množství nečistot jako vy sami s klasickým vysavačem. Roomba má sice menší sací výkon, ale zároveň i hlavní výhody robota. Nespěchá, není unavená, nemá blbou náladu, nemůže si sama zlomit ruku nebo nohu a neremcá, pokud musí uklízet. Narodila se, aby uklízela.

Nejde o to, že nemůžete vysát sami klasickým vysavačem. Jde o to, že se většině lidí nechce, nemají na to čas a nejsou tak pečliví jako roboti. Když víte, že kupujete prokazatelně nejchytřejší robotický vysavač od odborníka na robotiku, zbývá vám pouze překonat strach, dát na fakta a vybrat správně.  

iRobot - robotický vysavač

Proč iRobot Roomba vyhrává testy a soutěže?


  • iAdapt – systém řízení vysávání a navigace v místnosti: Ve spojení s desítkami zabudovaných senzorů dokáže iAdapt až 67 krát za sekundu vyhodnocovat podmínky v místnosti. Pokud narazí na skutečnost vyžadující úpravu vysávacího programu, díky 40 předdefinovaným pohybům změní trajektorii vysávání, a tím zajistí kvalitní úklid.
  • Třístupňový vysávací systém: Dva proti sobě rotující kartáče, optimální sací výkon a rotující boční kartáč dávají dohromady unikátní systém, který dělá úklid ve vašem domě či bytě opravdu účinným.
  • Nejnovější systém DirtDetect: Tento systém zaznamená na koberci silně znečištěné místo. DirtDetect zařídí, aby mu Roomba věnovala zvýšenou pozornost. Jako výsledek vysavač krouží na znečištěném místě, dokud není čisté.
  • Systém proti zamotání kabelů Antitangle: Zřejmě jediný skutečně funkční systém na trhu robotických vysavačů, jenž zabrání Roombě, aby se zamotala do kabelů či třásní od koberců.
  • Nejnovější sběrný koš AeroVac (modely série 700 a 600): Sběrný koš na nečistoty s dostatečným výkonem, signalizací naplnění a optimálním rozložením posbíraných nečistot.

Co se příliš neví?

iRobot nestaví na jednorázovém prodeji a spotřebě. iRobot si zakládá na skutečném vztahu mezi značkou, produktem a zákazníkem. Moc nám záleží na českých klientech a jejich názorech a hlavně spokojenosti. Proto iRobot nabízí špičkový poprodejní servis zahrnující v případě poruchy vyzvednutí robota u vás doma, opravu a jeho opětovné dopravení zpět k vám domů. Nemusíte nikde běhat, nic vyplňovat nebo odesílat. Všechno udělají za vás.
Neví se také, že iRobot aktivně komunikuje se svými českými zákazníky skrze sociální sítě, emaily a bezplatnou telefonní linku a chystá nové webové stránky, které naprosto unikátním způsobem spojí všechny aktivní uživatele iRobotu Roomba. A teď už se to ví.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Krutá pravda o robotických vysavačích (aneb VY HO POTŘEBUJETE):

Krutá pravda o robotických vysavačích (aneb VY HO POTŘEBUJETE)
Krutá pravda o robotických vysavačích (aneb VY HO POTŘEBUJETE)
Krutá pravda o robotických vysavačích (aneb VY HO POTŘEBUJETE)
Krutá pravda o robotických vysavačích (aneb VY HO POTŘEBUJETE)
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Přátelé, já mám iRobot Roomba a není nic lepšího. Od té doby, co ho vlastním, už prostě nevysávám. Smajlík zní to jak sci-fi, ale Roomba to všechno zvládne. Kdo uvažuje o koupi, ať neváhá a pořídí si, není to sice nejlevnější záležitost, ale za tu cenu, že už nebudete muset vysávat a ten čas, který ušetříte, to rozhodně stojí. Ale nic jiného než iRobot bych nebrala... mám spoustu známých co naletěli na levné šunty za 1000 nebo 2000 a nefungovalo to, takže peníze vyhozené z okna. Lepší si připlatit. iRobot fakt funguje, toho bordelu, co z něj vždycky vysypu? To byste nevěřili. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky nerada vysávám.....Doma mám bezkonkurenční tyčový vysavač od Ety,skladný, rychlý, dobře vysává....robotický by se mi hodil, to bych ho nemusela držet a pracoval by i beze mne, což by bylo skvělé, kéž by ještě k tomu vytíral...ale ta cena...
Obrázek uživatelky
profil
Už jsme o takový podobný vysavač hráli v soutěži a stále nic..
Obrázek uživatelky
profil
a jsem s ním fakt hóóódně spokojená. Máme jenom plovoucí podlahy a ty nejen, že vysaje, ale ještě i pěkně vyleští, díky mopovací saděSmajlíkSmajlík. Jediná nevýhoda snad je, že díky velkému objemu sběracího koše, je větší než většina modelů a nevejde se pod některý nábytek. Ale zase ten objem toho sběrače je velká výhoda.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale, kdyby ho tak clovek vyhral
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles