8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 10. 3. 2024

10. 03. 2024 | Televizní tipy
Hezké bydlení není o luxusu, ale o inspiraci a nápadech. A zručný kutil Pepa Libický má nápadů doslova celý pořad. Podělí se s námi o nejnovější trendy v materiálech i technologiích, představí nevšední realizace, zrenovuje nábytek na exkluzivní kousky, zprostředkuje návštěvu inspirativních domovů i rady bytových architektů.

Na řadu přijde patro v Tiny House – Pepa nejprve zaklopí patro zespodu, a vytvoří tak vlastně strop kuchyně, a to pomocí zaklapávacích desek, pod které přijde ještě parozábrana. Do desek nainstaluje Pepa osvětlení chodby a kuchyňské linky a celé patro pak shora zaizoluje a zaklopí OSB deskami, které překryje parozábranou. Na tu položí rigidní vinylovou podlahu. 

Libovky Pepy Libického - 10. 3. 2024Čelo patra zaklopí Pepa deskou, z obou stran dá na hranu ještě lištu. Jako zábradlí patra poslouží digitálně potištěné sklo, které Pepa nainstaluje do speciální lišty připevněné k podlaze. Minutový manžel předvede, jak správně nýtovat. Re-use rubrika přinese návštěvu cirkulární dílny v Jaroměři, kde si Pepa z odpadu vytvoří bubínek. Tak se staví dnes pozve diváky na návštěvu stylově zrekonstruovaného starého bytu.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 10. 3. 2024 ve 12:55 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 10. 3. 2024:

Libovky Pepy Libického - 10. 3. 2024
Libovky Pepy Libického - 10. 3. 2024
Libovky Pepy Libického - 10. 3. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !