Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Liposukce – fenomén dnešní doby

24. 02. 2014 | Krása
Stále se vám nedaří zhubnout a toužíte po dokonalejší postavě? I když cvičíte a držíte nejrůznější diety, některé tělesné partie ne a ne zhubnout či vytvarovat do požadovaných křivek? Pokud vás trápí tento problém, jediným řešením je liposukce.

Liposukce už dávno není zákrokem „pro ty vyvolené“, stala se fenoménem dnešní doby a stále vyhledávanějším ošetřením, které už dávno není nedostupné. Pokud se rozhodnete liposukci absolvovat, dbejte na výběr vhodného pracoviště, kliniky, kde jsou kvalifikovaní odborníci, lékaři, kteří vás vyslechnou, zhodnotí váš zdravotní stav a poradí, která metoda by pro vás byla tou nejvhodnější. Zjistěte si také, jakou péči po zákroku a další výhody v rámci tohoto ošetření pracoviště nabízejí. I to vás může přesvědčit k výběru správné kliniky.

liposukceJaké jsou trendy v oblasti liposukce?  


Laserová liposukce

V současné době se jedná asi o nejpopulárnější typ liposukce. Laserová liposukce je trvalá metoda tvarování postavy pomocí laserového paprsku, který je jemně vpraven do podkoží. Přeměnou energie laserového paprsku na teplo jsou tukové buňky rozpuštěny a následně šetrně odsáty jemnými kanylami.
Jelikož tukové buňky dospělého nemají schopnost se dělit, má provedený výkon trvalý efekt. Zmenšení objemu tukové tkáně zahrnuje i tvarovou úpravu postavy, tzv. bodycontouring.

Prohřátí podkožního kolagenu laserem navíc vypíná pokožku v ošetřovaných oblastech a zmírňuje projevy celulitidy. Zákrok se provádí pouze v lokální tzv. tumescentní anestézii.

„Hlavní výhodou laserové liposukce je to, že dokáže při minimální invazivnosti bez nutnosti narkózy a hospitalizace odstranit nejen jakékoli množství přebytečného tuku v rámci jednoho zákroku, ale zároveň také kůži ošetřené oblasti efektivně stáhnout, vypnout a navrátit jí její elasticitu. Kůže tak přilne zpět a nevznikají po liposukci kožní nadbytky a převisy, jako u běžných ostatních liposukcí. V návaznosti na tyto výhody dokáže tato unikátní liposukce například na stehnech také zmírnit projevy celulitidy.“ uvádí plastický chirurg MUDr. Vatľak.

I když je liposukce sama o sobě velmi účinná, pro trvalé zachování požadovaného efektu je nutné, aby pacient změnil svůj životní styl a stravovací návyky. Abychom si svou vysněnou postavu udrželi i nadále, měli bychom do svého jídelníčku zařadit zdravější a méně kalorické potraviny a naopak eliminovat takové, které podporují ukládání tuků. Důležitý je také pohyb, omezení alkoholu a tedy celkově zdravější životní styl.
srovnání před a po liposukci
Zdroj, foto: BcD Clinic


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Liposukce – fenomén dnešní doby:

Liposukce – fenomén dnešní doby
Liposukce – fenomén dnešní doby
Liposukce – fenomén dnešní doby
Liposukce – fenomén dnešní doby
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Liposukce je taková pomocná berlička,ale pořád by člověk měl zkusit nejdříve hubnout pomocí cvičení a zdravé stravy.Člověk tak něco dělá sám pro sebe a taky ušetří peníze.Ale chápu, že ne každému se to podaří a občas se hubnout nedaří,tak jak chceme. Kamarádka teda zhubla snad 35 kilo během jednoho roku,takže ji trápila převislá kůže, která jí zůstala hlavně na břiše a ještě měla problémy s boky, takže byla u brněnského chirurga, doktora Justana na liposukci boků a na odstranění převislé kůže. Musím uznat, že vypadá skvěle.
Obrázek uživatelky
profil
Výborná věc ta liposukce.Mám bříško jak za mladaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles