MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máma v pohodě

8. 09. 2023 | Knižní tipy
Název: Máma v pohodě
Autor: Gaigg, Daniela; Syllaba, Linda
Datum vydání: 8 / 2023
Nakladatelství: Portál
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 200
Cena: 280 Kč

Pouze vyrovnaný, spokojený člověk, jehož potřeby jsou naplněné, dokáže tímto směrem vést a podpořit i druhé. Kniha je určená všem matkám-perfekcionistkám, které netuší, kde jsou jejich vlastní hranice, nebo se nacházejí těsně před vyhořením. Když se nám podaří přesunout v životě naplněném stresujícím snažením, aby naše dítě nestrádalo a byly naplněny všechny jeho potřeby, část pozornosti na sebe, mohou se začít dít malé zázraky.

Máma v pohoděV jednotlivých kapitolách se tak řeší důležitá témata k úvahám a zpracování: jak najít sílu vymezit si čas jen pro sebe, jak se „poprat“ s perfekcionismem a získat pocit dostatečné sebehodnoty, o nutnosti brát v úvahu potřeby všech členů rodiny, nejen dítěte, o rovnováze mezi pocitem bezpečí a pocitem autonomie, o tom, že každá generace řeší jiné problémy, o pozitivním vymezení se vůči vlastní matce, o nalezení vlastní cesty coby matky, o potřebě stanovení vlastních hranic a odvržení nefunkčních vzorců. Příručka vychází z výchovné metodiky slavného dánského pedagoga a psychologa Jespera Juula.

O autorce knihy Máma v pohodě: 


Linda Syllaba je psycholožka, koučka a systemická terapeutka působící ve Vídni. Zabývá se i pedagogikou a vztahovou psychologií podle Jespera Juula. Společně s Danielou Gaigg vytvářejí od roku 2016 podcasty a videa a pořádají semináře. Česky vyšla jejich kniha Výchova bez ponižování.


Knihu Máma v pohodě zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Portál.



Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máma v pohodě:

Máma v pohodě
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles