8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda

9. 11. 2015 | Televizní tipy
Neznámý pachatel v obci Loučka uškrtil ve 4. dílu seriálu Místo zločinu Plzeň starého Aloise Koulu a svůj čin naaranžoval jako sebevraždu. Plzeňští kriminalisté hledají motiv tohoto zrůdného činu a objeví Koulovu temnou minulost. Premiéra nového kriminálního seriálu.

Opožděná vražda je čtvrtým dílem kriminálního seriálu Místo zločinu Plzeň. Odehrává se v obci Loučka, kde byl uškrcen důchodce Alois Koula. Vrah se snažil vraždu narafičit jako Aloisovu sebevraždu. Kriminalista Viktor Knapp a jeho kolegové hledají vrahův motiv a pátrají i v minulosti Aloise Kouly. Alois Koula nebyl v obci oblíbený. Jako bývalého komunistu ho nesnášejí sousedé, ale četné rozepře měl i s terapeutickou komunitou drogově závislých léčených na místním statku.

Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vraždaVyšetřovatelé ve 4. dílu seriálu Místo zločinu Plzeň zjistí, že Koulova minulost je velmi pestrá. Nejdříve po válce zabil barona Huberta Weimana, a poté vstoupil do StB, kde ho řídil jakýsi Skalický. Vraždu Weimana doprovázela krádež vzácné sbírky poštovních známek. I vražda Aloise Kouly nese stopy loupeže. Kriminalisté se domnívají, že vzácná sbírka může být motivem, a proto začnou podezírat Koulova vnuka, bývalého narkomana. Jenomže Evžen popírá, že by měl se svým dědou cokoliv společného. Jeho lež však kriminalisté odhalí, Koulu v Loučkách navštěvoval. Ale je to ten správný krok k vyřešení vraždy?

Ve 4. dílu seriálu Místo zločinu Plzeň hrají: J. Zadražil, M. Stránský, L. Vaculík, V. Kratina, B. Kodetová, V. Chalupa, V. Liška, B. Kohoutová, V. Polívka a další. Scénář M. Bezouška. Kamera A. Šopov. Režie J. Hřebejk

4. díl seriálu Místo zločinu Plzeň můžete sledovat 9. 11. 2015 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Martin FRoyda


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda:

Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda
Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda
Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda
Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda
Místo zločinu Plzeň 4. díl - Opožděná vražda
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !