Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy na léto 2013

28. 06. 2013 | Trendy
Léto je v plném proudu. Letošní sezóna se nese v duchu trendy dezénů a retro návratů do šedesátých let. Květinové, grafické a etno vzory se uplatňují v mnoha provedeních na celé škále oděvů i doplňků. Nezanedbatelným prvkem aktuálních kolekcí je džínovina s trendy vyšisovaným lookem a návraty střihů do let osmdesátých, kde vede vysoký pas a měkké košile.

Květinový dezén

Kromě grafických vzorů se setkáme s inspirací Orientem i Asií. Inovujícím motivem se pak stávají ilustrace, které střídají dominující potisky. Květiny a zase květiny. Letos totiž frčí letní dezén a pestrost květinových vzorů nebere konce. Pořiďte si dámské halenky a úzké kalhoty poseté drobnými kvítky. Výraznější vzory se uplatní na kalhotách z lehkého a vzdušného materiálu, či na asymetrických šatech bez ramínek s motivem exotické flóry.

Módní trendy na léto 2013Máte rádi originální styl? Nakombinujte military styl s ženskostí - pořiďte si bundičku, která vychází z klasického bomberu, ale místo černé barvy je provedena v netradičním využití květinového dezénu. Tento nevšední model je ideální volbou na letní party i večírek pod širým nebem.
 
Sázkou na jistotu bude letos také móda a doplňky v etno stylu. Dlouhé letní šaty jsou ideální platformou pro výrazné vzory a nejrůznější dezény. Inspiraci africkou kulturou nezapřou různé typy oblíbených maxi šatů výrazných barev, typických pro horký kontinent. Afrika, Indie ale i kultura původních obyvatel Severní Ameriky, se odrážejí v zemitých tónech a tradičních vzorech v novém, současném looku.

Grafické vzory

Letošnímu létu kralují také grafické vzory, jako jsou pruhy a proužky. Kontrastní monochromní provedení odkazuje k šedesátým létům a jejich uhlazenému grafickému stylu. Výhodou pruhů je, že dokáží vytvářet optické klamy a dokonce ubírat kilogramy. Ve vašem šatníku by tedy neměla chybět vypasovaná pruhovaná saka, která se hodí pro chladnější večery a babí léto, sportovně elegantní topy pro každý den i maxi šaty z pohodlného úpletu.

Džínové retro

Pohodlí a neformální vzhled vykouzlíte vždy s džínovým outfitem. Není nic snazšího než kombinovat džínové kousky s ostatními trendy, i když pro tuto sezónu je povoleno kombinovat i různé džínoviny mezi sebou. Aktuální look na party s přáteli vytvoříte s džínovými šortkami a dámskou košilí bez rukávů v trendy povrchové úpravě vyšisované barvy v dolní části modelu. Zmodernizovaný retro styl, dnes tolik populární, můžete nosit k legínám i skinny kalhotám.

Zdroj, foto: Gate


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní trendy na léto 2013:

Módní trendy na léto 2013
Módní trendy na léto 2013
Módní trendy na léto 2013
Módní trendy na léto 2013
Módní trendy na léto 2013
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !