8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy do vašeho šatníku

27. 03. 2010 | Trendy

Černé sako

 

Sako je důležitý oděv, který by neměl chybět v žádném dámském šatníku. Můžete ho vzít do práce i na večírek, stačí ho jen vhodně zkombinovat s jinými oděvy a doplňky. Přes den si můžete sako obléci na oblíbenou košili a na večer zvolte barevný top a kalhoty vyměňte za sukni.

 

Šaty s dlouhým rukávem

 

Šaty s dlouhým rukávem jsou absolutním hitem. Pokud se vám podaří sehnat šaty s kapucí budete in úplně nejvíc. Tyto šaty se vyrábějí v lehce volném střihu, takže v nich můžete schovat třeba povolené bříško po zimě. Nezapomeňte na boty na platformě, s těmi budete trendy dvojnásob.

 

Svetr s "netopýřími" rukávy

 

Svetr s těmito širokými rukávy vypadá opravdu pěkně a můžete ho vhodně kombinovat s přiléhavým tričkem. Skvěle vás zahřeje a přitom v něm budete vypadat sexy. V delším provedení ho můžete použít jako šaty, pokud použijete úzký pásek a vezmete si kabelku stejné barvy jako pásek, výsledek bude dokonalý.

 

Zvířecí vzory

 

V poslední době se tento vzor velmi rozmáhá, můžete ho vidět na mikinách, kalhotách, kabelkách, náramcích, s různými podkladovými barvami. Nezůstaňte pozadu a kupte si alespoň malý doplněk se zvířecím vzorem. Pokud zvolíte správnou barvu, budete ho moci kombinovat s čímkoliv.

 

Boty bez špičky

 

Ještě jste si všimly, že mimo bot na platformě jsou letos moderní boty bez špičky. Je to tím, že působí svůdně a žensky. Nezapomeňte si ale nalakovat nehty nebo nechat udělat francouzskou manikúru.

 

Peří

 

Velmi půvabně vypadají malá peříčka zespodu sukně nebo na čelence. Peří jako náušnice vypadají velmi působivě v rozpuštěných vlasech, když s nich lehce vykukují nebo si udělejte "falešný" culík a odhalte je celé.

 

Velké náušnice

Tuto sezónu jsou velmi oblíbené velké honosné náušnice. Kupte si velké náušnice různých tvarů, jsou moderní i výrazné kruhy, ale povolte uzdu fantazii a poohlídněte se i po  jiných tvarech.

 

Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hodně fikanééSmajlíkSmajlík jn a děláme to jenom pro svůj pocit když už.. upě souhlasim..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kamarádce je přes 50 ,nenosí sice šílenosti,ale občas si dá hodně "in" věci,ale tak nějak to dokáže sladit a vypadá skvěle..hlavně se ona sama cítí dobře Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Rady jsou zajisté velmi hezké, pouze si nedovedu představit ženy po padesátce, že si dají do uší velké nápadné náušnice.
Obrázek uživatelky
profil
Veľmi zaujímavé peký článok.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles