Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy, které ovládnou toto jaro!

17. 03. 2023 | Trendy
-Komerční sdělení-

Jaké módní trendy budou vévodit tomuto jaro? Pořiďte si je již nyní! Poradíme kde.Právě nyní se módní trendy na jaro 2023, které jsme měli možnost obdivovat na přehlídkových molech v minulém roce, dostávají do obchodů. Co bychom si měli kupovat, abychom drželi krok s aktuálními módními hity?

Díky slevám ze slevového portálu Promo-Codes můžeme rovněž mluvit o cenových hitech – nejnovější trendy je díky online kuponům možné již teď ulovit za skvělé ceny.

Letos se trendy ubírají směrem k ležérnosti – cargo kalhoty, džíny a nositelné siluety, které ovládly přehlídky kolekcí na jaro 2023. To však neznamená, že prvních šest měsíců roku bude stylově nudných. Dramatické délky lemů a stříbrná metalíza jsou stále součástí aktuální módní scény, i když v praktičtějších provedeních než kdykoli předtím.

Co se týče barev, rok 2023 dá možná konečně sbohem módní růžové a uvolní místo novým, vzrušujícím odstínům, jako je kobaltová či světle zelená. Pojďme se podívat na hlavní módní trendy pro jaro 2023, které si můžete zařadit na nákupní seznam už teď a nosit je po celý rok.

Módní trendy, které ovládnou toto jaro!
























Cargo kalhoty


Ležérní, pohodlné a praktické oblečení je v roce 2023 in, což vytváří podmínky pro návrat cargo kalhot. Nejsou to však beztvaré kalhoty s nízkým sedem z éry přelomu milénia. Na jaře se tento trend promítá do siluet šitých na míru, zajímavého rozmístění kapes, vznosných látek, jako je hedvábí a organza, a barev, které přesahují khaki a olivovou.

Pánské i dámské kargo kalhoty je možné zakoupit například v Zalando Lounge a využít slevový kód Zalando Lounge k výhodnějšímu nákupu aktuálního trendu.

Průsvitné oblečení


Mottem letošní sezóny se stal výrok „obnažit vše“. V roce 2023 si „nahé oblečení“ razí cestu z červeného koberce – kde tento trend odjakživa nosí celebrity jako Cher nebo Rihanna – do pouličního stylu.

Od celofánových šatů, které se nosí přes odvážně barevnou maxi sukni v případě módního domu Tory Burch, až po pěnové šaty odhalující spodní prádlo v kolekci Victorie Beckham, dříve riskantní trend přichází nejen do vašeho víkendového šatníku, ale dokonce i do pracovního oblečení.
Elegantní modely s průsvitnými průstřihy vhodné do kanceláře u i do divadla naleznete v aktuální nabídce řetězce Lindex – který nabízí trendy za dostupné ceny.

Věčný denim


Od džínů s dvojitým pasem až po džíny „kapsáče“ – je to už nějaký čas, co jsme byli takhle nadšení z denimových trendů. Zdá se, že s tím souhlasí i ti nejluxusnější návrháři na přehlídkových molech, kteří z tohoto materiálu na přehlídková mola pouští džínové šaty bez ramínek, košile, a dokonce i spodní prádlo nebo boty.
Denimovou obuv najdete v jednom z největších internetových obchodů s botami – navíc slevový kod Eobuv vám nákup výrazně zlevní.

Lesk a flitry všude, kam se podíváš


Podle množství lesku na přehlídkových molech pro rok 2023 byste si mysleli, že jsme se vrátili do zářivých 20. let minulého století.

Letos flitrům neodzvonilo s oslavou nového roku – naopak lesk se bude nosit po celý rok – a to nejen na večírky! Novým trendem jsou nositelné kousky, které mohou ozvláštnit i ty nejzákladnější outfity, jako je bílé tílko s modrými džíny. Ačkoli se tento trend objevuje ve všech metalických odstínech (zlatá, bronzová, růžově zlatá atd.), my si potrpíme na oslnivou stříbrnou, která se jeví jako nejvíce neutrální.

Trend maxisukní


V reakci na ultra nepraktické minisukně z roku 2022 jsou tu maxisukně, které ovládnou letošní rok. V souladu s výše zmíněnými trendy cargo a denimem očekávejte spoustu nízkých, kapsami zdobených siluet a džínové sukně sahající až na zem, stejně jako dlouhé sukně s různými potisky a z nečekaných materiálů, jako je samet. Ať žijí dlouhé lemy!

A co barvy? Jaké z nich budou vévodit jaru 2023?


Kobaltová modř
Zatím nejsilnější barevný trend, který se objevil na přehlídkových molech roku 2023, kobaltově modrá, pronikla do kolekcí se svěžestí mořské mlhy za ranního dne. Dostatečně jasná na to, aby si zasloužila dvojí pohled, a zároveň dostatečně jemná na to, aby se dala použít při každodenním nošení, je to typ sytě modré, která nadchne i ty největší odpůrce barev.

Oslňující bílá
Nic nevypovídá o jaru tak jako jasně bílá bavlna. Mírně zkrácené vyšívané halenky, volné košile a oversize šaty tvoří v teplých měsících DNA šatníku letošní sezóny. Na verzi této jarní i letní klasiky pro S/S 23 je svěží to, že není jen z bavlny. Bílé jsou i flitrové kostýmy nebo kožené bundičky.

Jarní zelená
Nenašel by se návrhář, který by pro sezónu tohoto jara do své kolekce nezahrnul modely v jasně zelenkavé barvě. Na přehlídkových molech však šlo potkat všechny odstíny zelené od světle zelené přes smaragdovou po olivově zelenou barvu.
Pokud byste si v zelené barvě měli pořídit jen jednu věc, pak by to měly být zelené upnuté šaty bez výstřihu nebo zakončené rolákem.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles