8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na vlnách Jadranu zažije Pavlína Němcová těžké chvíle

2. 02. 2024 | Televizní tipy
Vydá se se svým manželem na druhé líbánky, ale domů už se nevrátí. Takový osud čekal na Zdenu Pavelkovou v podání modelky a herečky Pavlíny Němcové. Ta díky tvůrcům seriálu zažila chvíle, které sice nebyly příjemné, všechno ale prý vyvážilo to, že se podívala se skvělým štábem na ostrov Brač.

S manželem se jdou potápět, připraví si výstroj, ale z hlubin moře už se živá nevynoří. Takový osud si pro Pavlínu Němcovou připravili tvůrci seriálu Na vlnách Jadranu. „Natáčení proběhlo úplně skvěle. Párkrát jsem si zaletěla na Brač, všechno probíhalo úplně úžasně, takže já mám jenom nejlepší vzpomínky na tohle natáčení,“ říká Pavlína Němcová, která musela obléknout neopren a zahrát mrtvolu. 

Na vlnách Jadranu zažije Pavlína Němcová těžké chvíleZáběry pod vodou za mě natáčela dublérka. Nejsem příznivcem podvodních sportů a s potápěním nemám žádné zkušenosti. Tento sport jde mimo mě, já mám raději sport na souši,“ prozrazuje, jak se natáčely záběry, kde její postava prozkoumává podvodní svět. Pak už následovala scéna, kdy ji tahají z vody a nehybnou převážejí na souš. „Hrát mrtvolu není úplně nejpříjemnější, ale zase to není tak složité. Jen nehybně ležíte a nic neděláte,“ svěřuje se Němcová, která nejvíc natáčecích dnů strávila s kolegou Matějem Hádkem. 

Na natáčení jsem se poprvé potkala s Matějem, do té doby jsme se neznali. Je to naprosto skvělý člověk, poznala jsem ho až tam a moc hezky jsme si povídali. Rozumíme si, co se životních hodnot týká, a bylo to opravdu krásné setkání. Se Sebastianem Cavazzou jsme se potkali jen na lodi, kde mě jako mrtvolu převáželi, a tam jsme logicky žádný dialog neměli. S ním jsem se moc seznámit nestihla,“ prozrazuje herečka, která má za sebou nejedno natáčení s cizí produkcí.

Všichni byli skvělí a profesionálové a já nemohu absolutně nic vytknout. Naopak si myslím, že když točíte s českým štábem, je milejší a přátelštější. Byla to pro mě skvělá zkušenost, moc ráda natáčím pro českou produkci,“ pochvaluje si herečka, která bohužel nestihla během natáčení prozkoumat chorvatské pláže. „Myslela jsem si, že bych si dala třeba dva dny navíc, užila si to soukromě, ale bohužel jsem měla zase jiné pracovní povinnosti, takže jsem opravdu vždy musela pendlovat a byla jsem v letu. Doslova!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na vlnách Jadranu zažije Pavlína Němcová těžké chvíle:

Na vlnách Jadranu zažije Pavlína Němcová těžké chvíle
Na vlnách Jadranu zažije Pavlína Němcová těžké chvíle
Na vlnách Jadranu zažije Pavlína Němcová těžké chvíle
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !