Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahlédněte do koupelen vašich sousedek

7. 09. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Patříte k ženám, kterým se líbí koupelna, zařízena dle nejnovějších trendů? A zároveň taková, která nevyjde z módy ani za řadu let? Inspirujte se 3 realizacemi koupelen, které si jejich majitelky zařídily dle aktuálních a prakticky nestárnoucích koupelnových trendů. O tom, že kombinace aktuálnosti a nadčasovosti vůbec není nemožná, vás v těchto koupelnách přesvědčí  krása obkladů a dlažeb v imitaci materiálů jako je dřevo, mramor či beton. Tyto keramické imitace návrháři koupelen i lidé po celém světě milují pro jejich čistý design, snadnou údržbu nebo možnost kombinování s barevnými koupelnovými doplňky, které se dají časem obměnit. Když pak s obklady a dlažbou bude ladit i koupelnové vybavení – koupelnový nábytek, umyvadlo, baterie či zrcadlo a další doplňky, výsledek bude dokonalý.

1. Keramické imitace betonu jsou jednoduché a nadčasové. A dají vyniknout kráse zajímavého koupelnového vybavení a doplňků, jako je koupelnový nábytek, sprchový kout, zrcadla či různé poličky a doplňky. To se zamlouvalo majitelce domu, která se do betonového designu rozhodla zahalit koupelny rovnou dvě. Majitelka při zařizování dbala na každý detail – zvolila stylový sprchový kout s černým rámem, závěsný koupelnový nábytek, pod kterým se snadno uklízí či trendové poličky a velká zrcadla, která koupelny prosvětlují. Barevné doplňky, jako jsou koupelnové předložky, květiny či ručníky se dají časem vyměnit a koupelny tak mohou opět získat novou tvář i bez bouracích prací. koupelny MB KERAMIKA
Ozdobou koupelny na fotografii vlevo se stala dlažba imitující beton s názvem Highway. Ta je položena i jako obklad na stěně, což je dnes velmi moderní řešení. Dominantou koupelny na fotografii vpravo je dlažba v imitaci betonu, která se jmenuje Gare du Nord.

2. Koupelnové obklady a dlažba imitující beton nemusejí být jen šedé, ale mít i jiné barvy, jako třeba zelenou! Pokud do koupelny zvolíte barevnou dlažbu, nejlepší je kombinovat ji s neutrální barvou obkladu, jako je bílá, šedá či krémová. Mělo by to platit i naopak, tedy barevné obklady=neutrální dlažba. Vynikajícím příkladem je koupelna další majitelky, která si v sortimentu firmy M.B.KERAMIKA vybrala zelenou dlažbu imitující beton a zkombinovala ji s bílým koupelnovým obkladem. Koupelna má poměrně skromné rozměry, díky šikovné barevné kombinaci ale vypadá větší.
koupelny MB KERAMIKA
Na podlaze koupelny má majitelka položenou velkoformátovou dlažbu s názvem Lemmy. S dlažbou dokonale ladí bílé koupelnové obklady, skříňka pod umyvadlo v dekoru dřeva, baterie a další vybavení.

Zákaznice si koupelnu zařídila online z pohodlí svého domova, výběr a následný nákup dlažby se uskutečnil pouze přes internet. Zákaznice nejdříve oslovila firmu přes online chat, kde se jí specialistka okamžitě začala věnovat. Doporučila ji k výběru vhodné dlažby a také obklady, které s dlažbou budou ladit. Mimo jiné jí pak zaslala vybraný vzorek dlažby, aby se majitelka koupelny mohla přesvědčit, jestli dlažba vypadá stejně hezky jako na designové fotografii. Specialistka následně zajistila dopravu produktů k zákaznici domů.
MB KERAMIKA 
Detail koupelny, ve které má zákaznice zelenou dlažbu imitující beton.

M.B.KERAMIKA se na zařizování koupelen online specializuje již řadu let. O spokojenosti zákazníků svědčí řada pozitivních recenzí na portálech firmy.cz a google.cz. „Vřele doporučuji. Komunikace s odbornou specialistkou byla perfektní, umí poradit. I přes email byla spolupráce bezvadná. Doprava vzorků nebo následně zakoupených obkladů byla zvládnutá na jedničku oproti konkurenci. Dopravce je velice milý a zboží doručí ve stanoveném termínu a hlavně bez vady,“ napsala recenzi na portál google.cz jedna ze zákaznic firmy.

Spoustu obkladů a dlažeb, a také vybavení, jako jsou baterie, vany či umyvadla, má firma skladem. Specialisté vám rádi pošlou spoustu inspirace.

3. Keramické imitace mramoru vždy dodají koupelně nádech prestiže. Když mají navíc obklad a dlažba povrch v lesku a velký formát, to je teprve prohlídka luxusu!  Po řešení s nádechem luxusu  toužila majitelka, která celou svou koupelnu „oblékla“ do mramorového designu. Dlažba má díky nejmodernější technologii digitálního tisku velmi věrohodný vzhled přírodního mramoru. Ve světlém odstínu je dlažba položena i jako obklad na stěně koupelny. Luxusní atmosféru koupelny podtrhuje i stylové vybavení – designové umyvadlo na desku, baterie, velké zrcadlo a zejména deska pod umyvadlo, obložena keramickým obkladem v designu koupelnového obkladu a dlažby. Toto řešení je v současnosti velkým hitem.
MB KERAMIKA
 
Této koupelně dominuje obklad a dlažba imitující mramor s názvem Canova. Luxusní atmosféru podtrhuje také stylové umyvadlo na desku či designová baterie.

Bonusový tip jako další inspirace: I dvě keramické imitace mohou na jedné ploše vypadat skvěle! Majitelka koupelny na fotografií níže zvolila kombinaci designu dřeva a betonu. Dlažba imitující dřevo je položena i jako obklad na stěně za umyvadlem či kolem vany. S dekorem dřeva dokonale ladí obklad Concrete v elegantní imitaci betonu. Jak se vám líbí tato souhra barev a materiálů?
MB KERAMIKA
Dlažba imitující dřevo s názvem Travel ladí s obkladem Concrete v imitaci betonu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !