Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Navštivte veletrhy pro děti For Toys a For Babies

15. 09. 2011 | Výstavy
Nevíte, jaké hračka je pro vaše dítko nejvhodnější, nebo čekáte přírůstek do rodiny a sháníte výbavičku? Potom si určitě nenechte ujít podzimní veletrhy určené výhradně dětem.

Veletrh potřeb pro děti FOR BABIES a veletrh hraček a her FOR TOYS se budou konat v Pražském veletržním areálu Letňany v termínu od 29. 9. do 2. 10. 2011 a stejně jako v loňském roce nabídnou ucelenou prezentaci výrobků a služeb určených dětem všech věkových kategorií, jejich rodičům i nastávajícím maminkám.

Obě výstavy jsou určeny jak malým, tak velkým návštěvníkům a nabídnou jim vše, co dětem zpříjemní a rodičům usnadní život. O tom, že si na své přijde opravdu každý, svědčí široké spektrum vystavovatelů, kterých je na letošní ročník přihlášeno měsíc před zahájením více než 150 na ploše větší než 4000 m².

Děti jistě potěší velká expozice Little Pet Shop Show s Ewou Farnou a Nerf Show. Velké expozice pro letošní ročník chystají také další firmy s nabídkou kvalitních hraček pro všechny věkové kategorie. Uvidíte úchvatné pěnové puzzle pro rozvíjení kreativity, konstrukční stavebnici, novou kolekci oblečení, křečky Zhu Zhu Pets, postavičku z filmu Kuky a kostky Lego s velkou plochou na stavění.

Můžete navštívit rukodělnou dílnu pro děti i dospělé. Chybět nebude ani nakladatelství knih a časopisů pro děti.

Na veletrhu FOR BABIES čeká na rodiče nejmenších dětí přehlídka kočárků, postýlek, nosítek, autosedaček, hraček a dalších potřeb pro děti. Maminky se mohou těšit na prezentaci mnoha firem z oboru.

Celým veletržním děním se bude prolínat doprovodný program bohatý na pódiová vystoupení pod taktovkou Domova dětí a mládeže hl. m. Prahy. Součástí zábavného programu bude rovněž představení Inky Rybářové s klaunem Rybičkou, závody na plyšových koních Ponnie nebo diskotéka pro děti s Diamond Cats. Obě výstavy navíc doplní modelářský a hobby veletrh Model Hobby. 


Zdroj: For Toys a For Babies

Mangovka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kdy zas budeSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
My byli v pátek. Koupila jsem mantinel do postýlky a jako dárek jsme dostali rychlozavinovačku.
Holkám jsem koupila k Vánocům hru. A Koupili jsme ještě nějaké drobnosti.
Manžel byl nadšený z veletrhu Hobby
Obrázek uživatelky
profil
Dnes tam vyrazila vnoučata - jsem zvědavá, s jakou přijedou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles