Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví

28. 01. 2010 | Výstavy

Zveme Vás koncem února na veletrh Dřevostavby, kde více než 170 vystavovatelů z 10 zemí Evropy představí novinky a aktuality z trhu využití dřeva ve stavebnictví. Staňte se součástí projektu, který po dobu čtyř dnů konání pravidelně navštěvuje kolem padesáti tisíc návštěvníků z řad odborníků a koncových zákazníků.


Nezapomínejte, že veletrhy a výstavy představují nedílnou součást marketingových komunikací a jsou jedním z nejdůležitějších nástrojů působících na všechny smysly zákazníků, návštěvníků i samotných vystavovatelů. Nedílnou součástí projektu jsou i doprovodné programy. Pátý jubilejní ročník veletrhu jich představí hned několik.


SALON DŘEVOSTAVEB 2010


drevostavby-logoSalon dřevostaveb je unikátní nesoutěžní přehlídka nejzajímavějších dřevostaveb realizovaných za poslední kalendářní rok v České republice. V pořadí již pátý ročník této největší české přehlídky architektury dřevostaveb se uskuteční v termínu od 25. do 28. 2. 2010 jako doprovodný program veletrhu Dřevostavby 2010. Cílem je zviditelňovat kvalitní realizace a poutavou formou široké laické i odborné veřejnosti ukázat cestu dřevěné architektury, která je odpovědná k životnímu prostředí a zároveň nerezignuje na kvalitu architektury a designu.


DŘEVĚNÝ DŮM 2010


Poprvé na veletrhu Dřevostavby bude veřejné vyhlášení soutěže Dřevěný dům. Organizátoři přidali pro zpopularizování soutěže samostatnou kategorii: Realizovaný energeticky úsporný dům. Smyslem soutěže je podpořit snahy o využití dřeva v českém stavebnictví. Vlastní soutěž je otevřena pro široké spektrum uchazečů: stavební firmy, architekty, stavební inženýry, studenty a všechny ostatní zájemce se zkušenostmi v projektování dřevostaveb. Cílem soutěže je vybrat nejpovedenější návrhy dřevěných domů, a to z hlediska architektonického řešení a ekologické zátěže, a dle dalších kritérií stanovených v podmínkách soutěže. Navštivte veletrh a dozvíte se více o možnostech dřevěného stavění.


DŮM SNŮ PRO KAŽDÉHO


drevostavbaTelevize Nova odvysílala v podzimním vysílacím schématu reality show Dům snů. Tento projekt byl divácky velmi úspěšný formát s prvky reality show, ve kterém soutěžily vybrané páry o postavený Dům snů . Show má své vítěze, tím ale nemusí skončit. Projekt „Dům snů pro každého“ navazuje, protože dům snů může mít každý. Na veletrhu Dřevostavby od 25. 2 naleznete nejen společnosti, které se na projektu podílely a budete se moci přesvědčit o kvalitách dřevostaveb, ale připravujeme i bloky přednášek a poradenské centrum.


Prostřednictvím výstavy, přednášek, dokumentů a tematické literatury představíme celý projekt a dozvíte se zákonitosti ekologických pasivních domů. „Dům snů pro každého“ je zároveň setkaní architektů, stavebníků a možná i vítězů reality show. Vyměňme si názory a zkušenosti, zeptejme se odborníků na výhody dřevostaveb.


Věříme, že téma veletrhu je a bude pro Vás zajímavé, a těšíme se na setkání a spolupráci s Vámi. Pátý ročník odborného veletrhu bude probíhat v PVA Letňany Praha v termínu od 25. do 28. 2. 2010.


Zdroj: Dřevostavby.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví:

Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví
Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví
Dřevostavby 2010 – největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
není nad klasický cihlový barák ....
Obrázek uživatelky
profil
Dobré řešení bydlení, ale mohly by být levnějšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
drevenicu by som brala
Obrázek uživatelky
profil
drevo je stále IN
Obrázek uživatelky
profil
dobrá výstava
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles