Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Navštivte veletrhy pro děti For Toys a For Babies

15. 09. 2011 | Výstavy
Nevíte, jaké hračka je pro vaše dítko nejvhodnější, nebo čekáte přírůstek do rodiny a sháníte výbavičku? Potom si určitě nenechte ujít podzimní veletrhy určené výhradně dětem.

Veletrh potřeb pro děti FOR BABIES a veletrh hraček a her FOR TOYS se budou konat v Pražském veletržním areálu Letňany v termínu od 29. 9. do 2. 10. 2011 a stejně jako v loňském roce nabídnou ucelenou prezentaci výrobků a služeb určených dětem všech věkových kategorií, jejich rodičům i nastávajícím maminkám.

Obě výstavy jsou určeny jak malým, tak velkým návštěvníkům a nabídnou jim vše, co dětem zpříjemní a rodičům usnadní život. O tom, že si na své přijde opravdu každý, svědčí široké spektrum vystavovatelů, kterých je na letošní ročník přihlášeno měsíc před zahájením více než 150 na ploše větší než 4000 m².

Děti jistě potěší velká expozice Little Pet Shop Show s Ewou Farnou a Nerf Show. Velké expozice pro letošní ročník chystají také další firmy s nabídkou kvalitních hraček pro všechny věkové kategorie. Uvidíte úchvatné pěnové puzzle pro rozvíjení kreativity, konstrukční stavebnici, novou kolekci oblečení, křečky Zhu Zhu Pets, postavičku z filmu Kuky a kostky Lego s velkou plochou na stavění.

Můžete navštívit rukodělnou dílnu pro děti i dospělé. Chybět nebude ani nakladatelství knih a časopisů pro děti.

Na veletrhu FOR BABIES čeká na rodiče nejmenších dětí přehlídka kočárků, postýlek, nosítek, autosedaček, hraček a dalších potřeb pro děti. Maminky se mohou těšit na prezentaci mnoha firem z oboru.

Celým veletržním děním se bude prolínat doprovodný program bohatý na pódiová vystoupení pod taktovkou Domova dětí a mládeže hl. m. Prahy. Součástí zábavného programu bude rovněž představení Inky Rybářové s klaunem Rybičkou, závody na plyšových koních Ponnie nebo diskotéka pro děti s Diamond Cats. Obě výstavy navíc doplní modelářský a hobby veletrh Model Hobby. 


Zdroj: For Toys a For Babies

Mangovka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kdy zas budeSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
My byli v pátek. Koupila jsem mantinel do postýlky a jako dárek jsme dostali rychlozavinovačku.
Holkám jsem koupila k Vánocům hru. A Koupili jsme ještě nějaké drobnosti.
Manžel byl nadšený z veletrhu Hobby
Obrázek uživatelky
profil
Dnes tam vyrazila vnoučata - jsem zvědavá, s jakou přijedou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles