8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem

17. 02. 2017 | Kultura
Muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem, vstoupí na scénu Kongresového centra Praha 3. března 2017. Legendární příběh o životní šanci a osudové lásce produkuje tým úspěšné české verze Mamma Mia! ve spolupráci se Stage Entertainment.

V hlavní roli muzikálu ROCKY se budou alternovat Kryštof Michal, Jan Kříž a Peter O. Pecha. V dalších rolích se představí Hana Holišová, Milan Šteindler, Vojtěch Bernatský, Robert Záruba, Markéta Procházková, Roman Vojtek nebo Michaela Nosková.


Rocky je strhující příběh outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. K překonání překážek mu pomáhá láska prodavačky Adrian, do které se bláznivě zamiluje. Je to právě ona, kdo mu dodává sebedůvěru - co bychom si říkali – je to jako v běžném životě, kdy žena stojí za úspěchy svého partnera.

muzikál RockyPředlohou k muzikálové verzi se stal Oscarem oceněný nejlepší film roku 1976, jenž odstartoval kariéru Sylvestera Stalloneho. „Jsem nadšený, že se můj původní příběh bude odehrávat na velkém jevišti,“ prohlásil Stallone na světové premiéře muzikálu Rocky v Hamburku. „Příběh Rocky je velmi podobný mému životu – začínal jsem s ničím a den co den bojoval o role a uznání. Svoje pocity jsem dal do těla boxera, aniž bych měl tušení, že milióny lidí na celém světě to prožívají stejně,“ vysvětlil herec a autor scénáře, který se díky Rockymu stal globální hvězdou.

Inspirující příběh o odvaze a vytrvalosti umocňuje originální hudba včetně hitparádových hitů „Eye of the Tiger“, „Fight from the Heart“ a „Gonna Fly Now“, které byly nominovány na Oscara za nejlepší filmovou píseň. Velkolepou podívanou graduje vedle světelných efektů především unikátní scénografie Martina Černého, jaká v českých muzikálech dosud nebyla k vidění.

muzikál RockyPůvodní hudbu muzikálu ROCKY zkomponoval Stephen Flaherty, texty napsala Lynn Ahrens, slavný tandem oceněný cenou Tony a 2x nominovaný na Oscara. Autorem libreta je Thomas Meehan, který mimo jiné napsal předlohy k muzikálům The Producers a Hairspray. Autorem českých textů je Michael Prostějovský, známý z domácích verzí muzikálů Jesus Christ Superstar nebo Evita.

Režií českého zpracování je pověřen německý režisér Christoph Drewitz, který se podílel také na verzích muzikálu Rocky pro Broadway a Hamburk.

 
Vstupenky jsou v prodeji online v síti Ticket Art



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem:

Nový muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem
Nový muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem
Nový muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem na něj zvědavá,
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles