8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Olga Želenská zatopí policii Na vlnách Jadranu

26. 01. 2024 | Úspěšní lidé
Vypravila se na natáčení do Chorvatka a zažila jen samou vodu. A o tu mořskou rozhodně nešlo. Olga Želenská v seriálu Na vlnách Jadranu okusila, jaké to je natáčet v plném dešti a okrádat místní turisty. Prý to bylo ale jedno z nejlepších natáčení, jaké za poslední dobu zažila.

Na místní pláži si přivlastňuje peněženky, které jí nepatří – a taky na to brzo dojede. Policie ji přistihne při činu a výlet do Chorvatska pro Olgu Želenskou končí. „Pro mne to bylo krásné, bezvadné, jen to mělo tu nevýhodu, že druhý den, co jsem točila, začalo pršet a trvalo to tři dny. Točilo se to celé v dešti, to bylo celkem náročné,“ prozrazuje hned na úvod herečka a principálka divadla Háta Olga Želenská. 

Olga Želenská zatopí policii Na vlnách JadranuDokonce si během natáčení vymyslela ochranu proti dešti. „Tam bylo takový vody, že jsem vymyslela nový systém. Dala jsem si na nohy do boty igelitový pytlíky. Všichni se hrozně smáli, navíc se v tom nedalo vůbec chodit,“ prozrazuje herečka, která na natáčení potkala i slovinského herce Sebastiana Cavazzu. „Setkala jsem se se Sebastianem, je to charismatický chlap. Představili nás a já se tak usmívala. Pro mě to byl odpočinek, protože jak neustále hraju to divadlo a starám se o jeho chod, byla jsem ráda, že jsem mohla odjet natáčet do Chorvatska. Letěla jsem letadlem, auto nepřipadalo v úvahu, já nemám řidičák. Jsem snad jediná ženská, která ho nemá,“ přiznává Želenská, která si zahrála kapsářku. 

„A jak se točily krádeže? Úplně v pohodě. Víc problémů mi dělala ta zima. Natočili jsme to rychle, abychom to měli z krku. Měla jsem na sobě letní šatičky, foukalo, zima šílená, ale dobrý to bylo. Ve zkratce – přijela, točila, pršelo, odjela. Složitě jsem dávala dohromady termíny s produkcí, protože jak pořád hraju, každý den, tak jsem se tak snažila a pak z toho bylo tohle… Počasí se zkrátka nedá poručit, jeden den se muselo přerušit natáčení. Dokonce nám říkali místní, že takový déšť už dlouho nezažili.“


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !