8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 25.3. 2013

25. 03. 2013 | Televizní tipy
2 premiérové hry v jednom dílu pořadu Partička s datem 25.3. 2013. Bude to psychiatr, kterého byste nechtěli potkat; sudičky mohou nadělit chytrost, krásu a nebo hádání – odhalíme tu, která není nikdy vidět.

V pořadu Partička s datem 25.3. 2013 startujeme Detektorem lži, který obstará Richard. V ordinaci u psychiatra (Ondřej) se ocitá americký voják (Igor) po válce v Iráku. Dozvíte se, co jste snad ani vědět nechtěli. Co je drsnější: válka, nebo návštěva u psychiatra?

Partička 25.3. 2013Zcela nová hra XY rozvíří vody Partičky. Můžeme ji pracovně nazývat „skrytá slova“. Igor neslyší a musí uhádnout, jaká slova se skrývají za jednotlivými postavami. A to se ještě spolu se studenty Richardem (zelená), Michalem (červená) a Ondřejem (modrá) potkává při čekání na univerzitní zkoušku.

Hned druhá novinka v jednom dílu Partičky s datem 25.3. 2013: Filmová premiéra přivane (ne)očekávaný druhý díl filmu Titanic. Filmový kritik (Ondřej) má tu moc vám žhavou filmovou novinku představit od začátku, od konce, v detailech, zrychleně, zpomaleně, přetáčet, prostě, jak chce. U Titaniku II. se ocitáme ve scéně s posledním vydechnutím Leoparda di Capria (Igor), kterému přihlíží Kate Winslet (Richard). V tomto dramatickém pokračování nemůže chybět scéna se žralokem (Michal). Jak to dopadne, posuďte sami.

A v oblíbené show Partička s datem 25.3. 2013 pokračujeme Otázkou, kterou začne dvojice Michal s Igorem. Tématem scénky je záchranář, který dorazí ke zraněnému ležícímu na zemi. Že lze používat jen otázky, je nasnadě. Proto se protagonisté rychle střídají, jen Igor vytrvá. Interview – redaktorem je jak jinak než Richard. Do studia zavítá nikdy neviděná manželka inspektora Columba v podání Dana a Igora. A Marián to vše sleduje ve vězeňském. Od tohoto dílu se můžete v závěrečných titulkách těšit na myšlenky otce Fura alias Mariána.

Nová speciální Partička soutěž:


Pro všechny fanoušky Partičky je tu nová soutěž. Na stránce www.iprima.cz/panorama najdete po každém natáčení novou velkou panoramatickou fotografii všech diváků pořadu spolu se všemi hlavními postavami. Fotku lze libovolně zvětšovat a sdílet na Facebooku, aby měl každý památku na natáčení s kluky. Soutěž bude fungovat tak, že odborná porota složená z tvůrců pořadu vybere ze všech diváků, kteří se na fotce označí, jednoho, který vyhraje lístky pro sebe a své kamarády na další natáčení a zároveň se na něm setká se všemi herci Partičky. Výhercem se stane ten, kdo udělá na zmíněné velké fotografii ten nejšílenější obličej!

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička již
v pondělí 25.3. 2013 od 22:35 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Partička 25.3. 2013:

Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
Partička 25.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dávaji to moc pozdě, koukám vždy 2.den na internetu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už se těšímSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles