Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Patchworkové obklady a dlažby: Neuvěříte, jak ohromné mají využití

17. 01. 2019 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Patchwork dělá v interiéru divy! Nejen různobarevné textilie, ale také obklady a dlažby ve stylu patchworku se těší velké popularitě. Proč má tento styl tolik fanoušků? Protože dokáže doslova přinést svěží vánek do jakéhokoliv prostoru – koupelny či kuchyně. Patchworkové dlaždice a obklady jsou zkrátka mimořádně variabilní a v závislosti na použití barev a textur se hodí jak do moderních, tak do rustikálně laděných interiérů…

Hledáte obklady a dlažby, které dodají vaší koupelně, kuchyni, či obýváku „šťávu?“ Styl patchworku v interiéru je dlouhodobým trendem současnosti, který jen tak z výsluní neodejde. Vděčí za to své rozmanitosti vzorů a široké paletě barev. "Ukážeme vám, jak můžete s obklady a dlažbami ve stylu patchworku ve vašem interiéru doslova kouzlit," říká obchodní ředitelka společnosti M.B.KERAMIKA Veronika Prouzová. O obklady a dlažby v patchwork stylu jeví zájem čím dál více zákazníků. "Máme mnoho patchworkových obkladů a dlažeb v různých cenových relacích i stylech a opravdu je z čeho vybírat. Patchwork nabízí nespočet variací, jak interiér ozvláštnit," vysvětluje Veronika Prouzová.

Patchworkové obklady

Patchworkové obklady lze v interiéru různě kombinovat a vytvářet s nimi zajímavé barevné kreace.

Patchworkové obklady oživí sprchový kout i stěnu za umyvadlem


Líbí se vám moderní, až minimalistický styl koupelny? Při jejím zařizování se nedržet příliš při zemi, aby nepůsobila moc stroze. Patchworkové obklady s jemnými geometrickými vzory vaši koupelnu hezky oživí. Postačí, když je necháte položit jen na část zdi v koupelně, například za umyvadlo, do sprchového koutu nebo kolem vany.

Patchworkové obklady

Patchworkové obklady s jemnými geometrickými vzory hezky oživí vaši moderní, minimalistickou koupelnu.

Anebo byste spíše uvítali, kdyby vaše koupelna celoročně vypadala jako zalitá sluncem? Pak se vám jistě budou líbit patchworkové obklady s jemným rustikálním nádechem. Každá dlaždice vám doma navodí tu pravou přímořskou atmosféru…

Patchworkové obklady

Patchworkové obklady s jemným rustikálním nádechem navodí nejen přímořskou atmosféru…

Díky patchworkovým obkladům a dlažbám si můžete s celkovým vzhledem vaší koupelny doslova vyhrát. Chtěli byste koupelnu či jinou místnost třeba trochu opticky zvětšit? Z patchworkové dlažby vytvořte souvislý pás, který se bude táhnout přes celou koupelnu. Bude tak vypadat o něco delší.

patchworková dlažba








Souvislý pás vytvořený z patchworkové dlažby místnost opticky prodlouží.


Dlažba v patchwork stylu vytvoří v obýváku nejen efekt koberce…


Další místností, kam se patchwork výborně hodí, je obývák. Patchworkovou dlažbu můžete nechat položit pod konferenční stolek a vytvořit tak motiv koberce. Patchworkové obklady budou v obýváku vypadat skvěle i na menší části zdi, například za krbem. Anebo můžete vytvořit velmi efektní design podlahy a střídat patchoworkové vzory na dlažbě s jednobarevnými dlaždicemi.

motiv koberce



















Z patchworkové dlažby můžete vytvořit také třeba motiv koberce.

Obklady a dlažby v patchwork stylu navíc můžete v obýváku „namixovat“ s polštáři, dekami či závěsy s patchworkovými vzory. Ale držte se u toho pravidla „všechno s mírou.“ Kombinujte maximálně dva až tři různé patchworkové vzory, aby váš interiér nepůsobil přeplácaně.

Patchwork jako obklad za kuchyňkou linku nebo místo pracovní desky


Patchworkové obklady budou vypadat skvěle i v kuchyni. Můžete je použít jako obklad za kuchyňskou linku, která díky nim hezky prokoukne. Buď mohou celou stěnu za linkou zdobit pouze patchworkové obklady, anebo můžete vzorované obklady střídat s jednobarevnými. I nepravidelné rozložení bude vypadat velmi zajímavě.
Pokud jste majiteli rustikální kuchyně a máte v ní barový pult, co takhle ho ozvláštnit patchworkovými obklady v retro stylu? Anebo zkuste z patchworkových obkladů udělat v kuchyni pracovní desku. Bude to vypadat parádně! Deska z obkladů je navíc v kuchyni prakticky nezničitelná. Je jen na vaší fantazii, jak patchoworkové obklady a dlažby zkombinujete. Celkový efekt  vás určitě doslova nadchne!

patchworková kuchyň
Patchworkový obklad má v kuchyni velké využití - zdobit může třeba barový pult.

kuchyň - pracovní deska v patchwork stylu

















Obklady v patchwork stylu jako pracovní deska.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nádheraSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles