MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený sněhulák 10. 11. 2014

10. 11. 2014 | Televizní tipy
Pořad, který má koule. Zábavné skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí.

V dalším pokračování skečové show Pečený sněhulák ze dne 10. 11. 2014 jsme zaměřili pozornost na české slevové portály na internetu, kde se začínají nabízet hlasy nerozhodnutých voličů. Uvidíte, že některé kouzelnické triky by se mužům hodily i v běžném životě. Ukážeme vám, že dokonce i ptactvo se musí ve vlacích prokazovat řádně zakoupeným cestovním dokladem.

V populárním diskusním pořadu Kápni božskou v pořadu Pečený sněhulák ze dne 10. 11. 2014 dojde tentokrát na rozhovor se psem, který zachránil na Herbertově jezu 7letou holčičku a přinese pro redaktora jedno překvapivé odhalení. Můžete rovněž volat našemu Pečený sněhulák 10. 11. 2014svéráznému moderátorovi do studia a nechat si zahrát jednu z dalších vyprošťovacích písní na váš splín. Dozvíte se, jak může jeden takový nečekaný telefonát během divadelního představení úplně zničit nejen divácký zážitek, ale i herecké představitele.

Napadlo by vás, že i Lucifer by měl platit za spotřebovanou energii? Budete svědky natáčení dalšího dílu vašeho oblíbeného hudebního pořadu, který se ale musí vypořádat s nečekanými komplikacemi přímo v samotném realizačním štábu. Co můžeš odložit dnes, odlož raději až na zítřek. Kdyby se tohoto hesla držel i jeden z uchazečů na Ministerstvu prokrastinace, možná by tím výrazně zvýšil své šance na přijetí. A na závěr exkluzivní upoutávka na nový film Ostravský Rocky. Nenechte si ujít pravidelnou dávku netradičního humoru v pořadu, jehož sledování lze doporučit jen na vlastní nebezpečí.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 10. 11. 2014 hrají: J. Kohák, R. Štabrňák, K. Janečková, J. Kaluža, A. Čuba, Z. Truplová, R. Mrázik, V. Polák, V. Skórka a další. Kamera J. Šťastný. Režie J. Kohák.

Pořad Pečený sněhulák můžete sledovat 10. 11. 2014 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Rostislav Šimek


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pečený sněhulák 10. 11. 2014:

Pečený sněhulák 10. 11. 2014
Pečený sněhulák 10. 11. 2014
Pečený sněhulák 10. 11. 2014
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !