Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni

10. 03. 2009 | Televizní tipy

Hanka Řimnáčová je maminka ročního chlapečka, která si přeje, aby na ni byl její syn Lukášek pyšný. Po porodu přibrala 27 kilo, v porodnici nechala deset, zbytek jí ale zůstal. Trápí ji tukové záhyby na břiše a na stehnech. Občas se chodí podívat na půdu, kde má uložené oblečení z doby, kdy nosila sukně a podpatky a muži se za ní otáčeli. S nadváhou je částečně smířená. Chce ale vypadat dobře už teď, má vůli a odhodlání na sobě zapracovat.

Je jí 27 let a bydlí s přítelem a příbuznými v malé jihočeské vesničce. Hanka je příjemná komunikativní mladá žena, která vidí naplnění svého života v rodině a mateřství. Ví, že její ideální váha 53 kilo je vzdáleným snem. Protože chce mít další děti, je se svou nadváhou smířená. Jinak ale vypadá vyrovnanější, než ve skutečnosti je. Má problémy s intimitou, nahotou, odhalováním se, sebehodnocením, kladně na sobě vnímá pouze oči. Aby skryla přebytečná kila a částečně také kvůli praktičnosti a pohodlí, nosí volnější sportovní oblečení v tmavých barvách. Nemá úplně vyřešený profesní život, po maturitě na obchodní akademii se pokusila o práci v Anglii, ta ale skončila neúspěchem.

Nahá jsi krásnáHanka, která nosila v dětství brýle, je na negativní reakce zčásti zvyklá, nemíní je ale akceptovat. Kila se jí podařilo shodit tajným cvičením, ovšem za cenu psychické lability. Její nadváha je zčásti dědičná, obezitu mají v rodině. Podobnou krabici s „hubeným“ oblečením má na půdě i její maminka.

S přítelem má údajně bezchybný vztah, mluvit o něm ale nechce. Hanka, která touží být krásná i nahá a necítit se omezená svou postavou, hodnotí účast v pořadu jako vlastní rozhodnutí. Touží po prodloužených vlasech a vytetované berušce na rameni. Potřebuje ale „nakopnout“, aby se dokázala rozhoupat a udělat něco hezkého i pro sebe.

Nenechte si ujít další díl pořadu Nahá jsi krásná již toto úterý 10. 3. 09 ve 21.15  hod. na Primě!

Čtěte také o dalších dílech:
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi krásná

Nahá jsi krásná: Adéla má fobii ze svého těla

Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc…


Zdroj: Prima

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni:

Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
byla příjemná holčinaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak přeji hodně štěstí, ať se vše vydaří!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles