Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česká třicítka – 1. díl

29. 02. 2012 | Televizní tipy
Prima family začne od března vysílat nový zábavný pořad Česká třicítka. Martin Dejdar v roli moderátora v něm divákům pokaždé představí třicet scén na jedno téma. Hodnotit je bude trojice známých osobností. Jako první vybral Martin Dejdar momenty s nejznámějšími filmovými fackami, údery a rvačkami. Hodnotit a komentovat je budou herci Luděk Sobota a Kristýna Leichtová a kaskadér a producent Petr Jákl. A prozradíme, že na facky nakonec dojde i přímo ve studiu.

Snad každý si vybaví nějakou filmovou rvačku a strkanici. Namátkou třeba z filmů Jáchyme, hoď ho do stroje!, Limonádový Joe nebo Pěsti ve tmě. Budete se ale divit, jaké další scény se dostaly mezi vybranou třicítku. A stejně tak vás možná překvapí, že těmi, kdo se před kamerou často pral a od koho by trojice porotců velice nerada dostala facku, byla i nejedna slavná herečka.   
Luděk Sobota, známý z filmů jako Jáchyme, hoď ho do stroje! nebo Jen ho nechte, ať se bojí, si ve vybrané třicítce filmových scén připomene i některé, v nichž sám hrál.

Česká třicítkaVe studiu bude vyprávět, že několika rvaček se účastnil také v životě. A před jednou úspěšně utekl. „Strhla se šarvátka v jedné hospodě v Teplicích. Na nic jsem nečekal, popadl za ruku ženu a malého syna a rychle jsme utekli pryč. Až po chvíli mi došlo, že bez placení,“ líčil herec. Kristýna Leichtová, kterou si diváci oblíbili v seriálu Cesty domů, ale vidět ji mohli například i ve filmu Účastníci zájezdu, jako nejstarší sestra pěti sourozenců moc dobře ví, co jsou to bitky mezi bratry a sestrami.

Ve studiu prozradila, že má-li dát někomu před kamerou facku, takovou scénu si docela užívá. „Tyto obrazy mě baví mnohem víc, než když se mám s někým líbat,“ přiznala se smíchem. Třetím porotcem pořadu Česká třicítka bude kaskadér, který se také podepsal jako producent pod film Kajínek Petr Jákl. Filmové rvačky hodnotil okem profesionála a mnohdy velmi kriticky. V životě schytal v rámci své profese spoustu ran. Ve studiu prozradil, jak se v dětství bránil před výpraskem svého otce.

Sledujte první díl nového pořadu Česká třicítka ve čtvrtek 1. března na Prima family ve 20.00 hodin.



Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !