Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plastové dveře změní dům k nepoznání

26. 01. 2016 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

Výměna oken je většinou prvním krokem při rekonstrukci rodinných domů, ale co vchodové dveře? Nové plastové dveře promění váš dům k nepoznání.

Plastové dveře jako vstupní brána

Vchodové dveře zanechají první dojem na všechny, kdo u vás v domě „vezmou za kliku“. Aby byl první dojem co nejlepší, je třeba výběru vchodových dveří věnovat dostatečnou pozornost. Plastové dveře jsou jednou z možností, jak vchod do domu úplně proměnit. Výhodou je, že plastové vchodové dveře představují i finančně výhodné řešení.

plastová dveřePokud se zaměříme pouze na vzhled, je možné s pomocí vchodových plastových dveří vytvořit vstupní bránu do domu prakticky v jakémkoliv stylu i barevnosti. Ať chcete rustikální či ultra moderní vzhled, plastové dveře vyjdou vstříc vašemu přání. Zajímavé detaily jako jsou dopisní vhozy, kukátka, kliky či klepadla doladí celkový dojem do detailu.

Velmi efektním řešením je kombinace plastových dveří s bočními světlíky či nadsvětlíky. Ty dokáží příjemně prosvětlit zádveří, které se většinou potýká s nedostatkem světla. Vchodové dveře tím povýšíte na vstupní portál, který důstojně uvítá nejen vaše návštěvy. V šíři designových možností se tak plastové dveře vyrovnají dražším dřevěným dveřím.

Vzhled plastových dveří je jen jednou stranou mince


Nároky kladené na vchodové plastové dveře by se neměly omezovat jen na vzhled. Každý asi předpokládá, že by měly hodně vydržet, dobře izolovat a zlodějům by mělo dát práci je otevřít. Ne vždy je to samozřejmostí. Dříve než si pořídíte plastové dveře, zajímejte se také o to, jakou kvalitu za své peníze dostanete.

plastové dveřePlastové dveře tvoří rám a křídlo z vícekomorového plastového profilu a výplň, kterou je křídlo osazeno. Při výběru plastového profilu platí podobné zásady jako u plastových oken. Profil by měl být určitě dobře vyztužen kovovou výztuhou, dveře musí držet tvar a odolat i poměrně velkému namáhání dveří. Kování plastových dveří by mělo být seřiditelné, aby dveře optimálně těsnily. Samozřejmostí by měl být bezpečnostní vícebodový zámek. 

Výplň plastových dveří může být v nejjednodušším případě izolační zasklení, ale můžete volit i variantu, kde si pomocí sloupků necháte výplň rozdělit na prosklené a plné části. Efektní a často žádané jsou ozdobné izolační výplně. Jejich nabídka je široká a vyberete si tak určitě i vy tu, která odpovídá vašemu vkusu.

Tepelně izolační vlastnosti jsou dány stavební hloubkou plastových dveří a použitou výplní. Pokud si současně pořizujete i plastová okna, dodavatel by vám měl nabídnout také vhodný typ plastových dveří.

Zcela jiný rozměr získají plastové dveře, pokud si je pořídíte v provedení s tzv. hliníkovou překryvnou výplní. Na celé dveřní křídlo je z venkovní strany připevněna hliníková deska. Nabídka moderních barev a designu je i v tomto případě velice široká. Plastové dveře s překryvnou hliníkovou výplní jsou pevnější i odolnější proti poškození.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Plastové dveře změní dům k nepoznání:

Plastové dveře změní dům k nepoznání
Plastové dveře změní dům k nepoznání
Plastové dveře změní dům k nepoznání
Plastové dveře změní dům k nepoznání
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !