8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policajti z centra 14. díl - Bratr

9. 05. 2013 | Televizní tipy
Když detektiv Vlček zatkne ve 14. dílu Policajti z centra dva mladé překupníky drog, dojde přednímu pražskému mafiánovi Krasinovi trpělivost. Vlček mu totiž neustále šlape na paty a připravuje ho o kšefty za miliony korun. Zločinec se tedy rozhodne jednou provždy sprovodit Vlčka ze světa.

Ve 14. dílu Policajti z centra si na to najme chladnokrevného a surového ukrajinského zabijáka Viktora Širjajeva - jde o staršího bratra Gleba Širjajeva, kterého Vlček nedávno zastřelil v akci. Viktor má tudíž na Vlčkově likvidaci přinejmenším stejný zájem jako Krasin.

Policajti z centra 14. díl - BratrPři prvním pokusu s ostřelovačskou puškou však zabiják Vlčka mine a detektiv dostane policejní ochranu. Viktor jej potřebuje vylákat samotného na opuštěné místo a tak unese jeho bývalou ženu Mariku. Tím ovšem proti sobě popudí nejen Vlčka, ale i jeho kolegu Carlose, který nyní s Marikou žije...

Zločin si vás najde kdekoliv. Velké korupční kauzy, únosy i "obyčejné" vraždy v novém výpravném česko-slovenském akčním krimiseriálu. Ve 14. dílu Policajti z centra hrají: F. Blažek, R. Zach, P. Jungmanová, D. Jurčová, A. Švehlík, L. Hurajová, V. Petrová, M. Leblová, P. Macháček, O. Tesař, P. Klimeš, J. Ployhar a další. Scénář: Z. Zapletal, M. Dušinský, A. Bavorov, D. J. Novotný a A. Dittrich. Kamera J. Macháně a D. Šimončič. Režie Tibor Szilvasi (Premiéra)

14. díl seriálu Policajti z centra – Bratr uvidíte 9.5. 2013 od 20 hodin na ČT1.


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Policajti z centra 14. díl - Bratr:

Policajti z centra 14. díl - Bratr
Policajti z centra 14. díl - Bratr
Policajti z centra 14. díl - Bratr
Policajti z centra 14. díl - Bratr
Policajti z centra 14. díl - Bratr
Policajti z centra 14. díl - Bratr
Policajti z centra 14. díl - Bratr
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jak to dopadlo? Přežil to Vlček?
Obrázek uživatelky
profil
trochu drsnýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles