8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 13.2. 2013

13. 02. 2013 | Televizní tipy
Dne 13.2. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Pavlína žije se svým mužem sedm let ve Francii. Jejím domovem jsou Čechy, kde vyrůstala v adoptivní rodině. Dlouho to však nevěděla, resp. nevěděla to jistě, jen z jakýchsi náznaků.

V dospělosti, když nabyla jistoty, začala po své minulosti pátrat. Stálo ji to mnoho energie, a to, co se dozvěděla, ji překvapilo a šokovalo. Šokovalo ji, do jakých poměrů se narodila. Překvapilo ji, že není sama - jedináček, ale že má sourozence, a dokonce čtyři. Neměla zatím mnoho času, aby se mohla s novou situací vyrovnat. Všechny sourozence chce však poznat v pořadu Pošta pro tebe 13.2. 2013Pošta pro tebe 13.2. 2013, obavám navzdory.

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 13.2. 2013 se dozvíte, že Lenka téměř celý život čeká na setkání se svým otcem. Nikoho blízkého z původní rodiny už nemá. Nejdražší člověk, její babička, dávno umřela. Matka ji nevychovávala, Lenka k ní nemá blízký vztah. V současnosti Lenka splácí dluh své babičce: stejně jako ona kdysi vychovávala ji, Lenka teď vychovává svou malou vnučku. Nežije snadno, potřebuje naději a na setkání s otcem se upíná.

Patrik je otcem pěti dětí. Některé jsou jeho vlastní, některé nevlastní. S některými je každodenně, s některými se o péči dělí s jejich matkou. To však není důležité. Patrik má své děti rád, jsou náplní jeho života. Byl by nejšťastnějším otcem, kdyby se před devíti lety nedozvěděl krutou zprávu: jeden z jeho synů je nevyléčitelně nemocný.

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 13.2. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
občas se dívámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles