8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 13. 4. 2016

13. 04. 2016 | Televizní tipy
Mezilidské vztahy – jedna z nejtěžších životních disciplín. Alois, Zora i Diana z pořadu Pošta pro tebe ze dne 13. 4. 2016 zažili už dost na to, aby znali své vztahové priority.

Alois z pořadu Pošta pro tebe ze dne 13. 4. 2016, zdá se, žije spokojený život. Se ženou Maruškou bydlí v krásném domově důchodců, zabývají se sportem a tvůrčí činností úměrnou věku a do zámeckého parku chodí na dlouhé procházky. Jsou novomanželi teprve rok a půl a své štěstí prožívají naplno. Proč k nim ale přišlo až na sklonku života? Popraly se jejich duše se všemi útrapami z minulosti? Maruška dobře ví, že ani ona, ani Lojzík některé své bolesti možná už nezmírní ani nezahojí. Přesto to Maruška nevzdala a kvůli Lojzovi napsala do Pošty pro tebe o pomoc.

Pošta pro tebe 13. 4. 2016Zora z pořadu Pošta pro tebe ze dne 13. 4. 2016 je svérázná žena. Vitální a kreativní. Život jí přichystal nelehké chvíle, ale ona si našla báječného koníčka, který jí pomáhá starostem ulevit, možná je i určitým způsobem zlehčit. Zkrátka, vypíše se z nich. Psaní a knížky jsou nejen jejím povoláním, ale nedílnou součástí jejího života. V jednom svém verši píše: „On chce, ona uhýbá, osudová dvojchyba!“ Co tím myslela?

Dianě z pořadu Pošta pro tebe ze dne 13. 4. 2016 život přichystal zkoušku. Dostala se do situace, kterou v dětství už zažila, jenom v jiné roli. Jako malou ji opustila matka. V dospělosti se sama stala maminkou dcery a také dcery partnera. Takže se paradoxně sama stala ochránkyní opuštěného dítěte. Jak dávat lásku, kterou jsme nepoznali? S kým sdílet pocity, které nejsou pro každého? Dianě takový člověk chybí. Partnerovy uši neunesou všechny ženské boly. Diana o jedné takové ženě ví. Věří, že sází na jistotu.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 13. 4. 2016 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !