MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 16.11. 2013

16. 11. 2013 | Televizní tipy
Ilonin život byl bohatý, věřila, že má dost zkušeností a sil, aby mohla pomáhat potřebným a svou energii poslat dál. Přesto zjistila, že se ještě má co učit. Ani Martin nemá pocit, že by v životě už vyřešil vše. Svou blízkou osobu stále hledá. Ladislav by rád po letech viděl kamarády a kamarádku z vojny. Povede se to díky pořadu Pošta pro tebe  ze dne 16.11. 2013?

Ilona je neobyčejně vitální žena. V pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.11. 2013 se dozvíte, že má několik zaměstnání a vzbuzuje dojem, že její energie je nevyčerpatelná. Práce a život ji baví. Jednou z jejích činností je práce pro charitu, pomoc potřebným je pro ni jedním ze samozřejmých životních postojů. V minulosti měla možnost pomáhat v rodině manželů, kde Pošta pro tebe 16.11. 2013paní potřebovala 24hodinovou péči. Práce to byla náročná. Ilonu zpočátku ani nenapadlo, jak významně tato rodina, tito manželé, ovlivní i její život. Nemoc ženu sžírala každým dnem, až se jednou Iloně svěřila s neobvyklým přáním. Ilona slíbila, že jí jej určitě splní. Nadešel čas, proto Ilona přichází do Pošty...

Martin vyrostl v adoptivní rodině. Byl svými adoptivními rodiči milován a dodnes má s nimi výborný vztah, jejich péči se jim snaží oplatit. Přesto jej zvědavost dohnala k hledání biologické rodiny. Podařilo se mu setkat se s několika svými sourozenci. Vypadalo to, že se dokážou sblížit, ale není to tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Přesto to nevzdává. Ví, že má ještě sourozence, kteří vyrostli, jako on, v náhradních rodinách. Najde mezi nimi někoho, s kým si bude opravdu blízký?

Ladislav zažil dvouletou základní vojenskou službu. Jako mnoho dalších mužů vzpomíná na vojnu po letech v dobrém. Na povinnosti se zapomene, ale hezké vzpomínky zůstanou. Jistě by rád viděl pár kamarádů, se kterými by si dokázal hodiny vykládat historky a zážitky z té doby, ale i dívku Janku, která byla dobrou kamarádkou a na kterou si, při pohledu do šatníku, často vzpomene. Proč při pohledu do šatníku? Dozvíte se v pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.11. 2013!

Další díl pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.11. 2013 uvidíte od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !