8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 19.10. 2013

19. 10. 2013 | Televizní tipy
V pořadu Pošta pro tebe ze dne 19.10. 2013 uvidíte - Vlasta měla v dětství velkou rodinu, přesto je její život plný smutku a nehezkých vzpomínek. Míla prožila velmi naplněný život. Nikdy neměla času nazbyt, až nyní, v 93 letech, má trochu více volna a touží po jednom setkání po více než 70 letech. Bude mít štěstí? Dozvíte se v pořadu Pošta pro tebe ze dne 19.10. 2013.
 
Vlasta měla v dětství oba rodiče, prarodiče i několik sourozenců. Přesto je její život plný smutku, nehezkých vzpomínek a citové frustrace. S matkou se mnoho let stýkat nemohla, otec Pošta pro tebe 19.10. 2013ji zklamal, se sourozenci se nepohodla a nestýká. Rodiče, ani prarodiče už dnes nežijí, vztahy se sourozenci jsou nadále nedobré, jedinou blízkou osobou Vlasty je její manžel. Přesto požádala Poštu o pomoc. Do jejího života patří ještě jedna žena, o které ví Vlasta jen pár let a kterou nezná, i když by ji logicky znát měla.

O koho se jedná? Poštěstí se Vlastě v pořadu Pošta pro tebe ze dne 19.10. 2013 poznat osobu, po které léta touží?

Paní Miloslava byla jednou z nejstarších účastnic Pošty pro tebe. I přes svůj vysoký věk sršela optimismem, výbornou pamětí a chutí do života. Před více než 70 lety pracovala jako vychovatelka v jedné rodině. Bylo jí 18 let, svěřeným dětem 3 a 5 let. Velmi k sobě tenkrát navzájem přilnuli. Život se často odvíjí jinak než by si člověk přál a Miloslava už neměla později možnost se dozvědět, jak se jejím malým svěřencům v životě dařilo. Ráda by se to dozvěděla nyní, v pořadu Pošta pro tebe ze dne 19.10. 2013, kdy se v životě konečně trochu zastavila a nežije už tak rychle jako donedávna. Bojí se však, zda si své přání nechce splnit příliš pozdě.

Pořad Pošta pro tebe uvidíte 19.10. 2013 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !