8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 2. 3. 2016

2. 03. 2016 | Televizní tipy
Petr  z pořadu Pošta pro tebe  ze dne 2. 3. 2016 by si rád promluvil s biologickým otcem, Josef se strýcem a Jana s nedávno objeveným bratrem. Budou mít štěstí?

Petr z pořadu Pošta pro tebe  ze dne 2. 3. 2016 se celý dospělý život snaží pochopit svou minulost. Vyrůstal v rodině evangelického faráře a učitelky hudby. Obklopen milujícími rodiči a sourozenci prožil bezpečné a láskyplné dětství. Pocit jistoty ztratil v pubertě, když se dozvěděl, že je osvojený. Bylo to velmi zvláštní období – zápasil s nejistotou, zvědavostí a současně nechtěl narušit vřelý vztah s rodiči. V dospělosti začal systematicky pátrat, objevil své příbuzné a leccos se dozvěděl o své rodině a o své matce, která zemřela, když byl malý. S pomocí úřadů zjistil identitu biologického otce. Petr by rád tohoto muže poznal a promluvil s ním. Doufá, že se dozví více o své matce a o okolnostech, které tvořily jeho osud.

Pošta pro tebe 2. 3. 2016Třiadvacetiletý Josef z pořadu Pošta pro tebe  ze dne 2. 3. 2016 chce poznat svého strýce, otcovo dvojče. Přestože jsou blízcí příbuzní, nikdy se neviděli. Vztahy v Josefově rodině jsou chladné, nesrozumitelné, zatížené konflikty. Otec mu umřel dřív, než si na něj stačil vytvořit názor. Matka jej zklamala, nesouhlasí s jejími životními postoji. Josef vlastně neví, co si má o své rodině myslet. Neví, na koho se spolehnout, komu věřit, s kým se ztotožnit. Strýc Jaroslav je jediný, s nímž by možná stálo za to navázat vztah. Je to koneckonců otcův bratr a on jeho synovec. Chtěl by mu nabídnout seznámení, doufá v pozitivní zkušenost.

Paní Jana z pořadu Pošta pro tebe  ze dne 2. 3. 2016 má velkou rodinu, roztroušenou po celé republice, a daří se jí pěstovat hezké vztahy. Donedávna se domnívala, že zná celou rodinnou historii. V pozůstalosti po své mamince však objevila překvapivý fakt – má ještě nejstaršího bratra Františka, o němž neměla dosud ani tušení!

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 2. 3. 2016 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !