MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 20. 4. 2016

20. 04. 2016 | Televizní tipy
Vrstevníci jsou speciální kategorie. Chápeme se, svým trápením i radostem lépe rozumíme. Ať už to jsou sourozenci nebo kamarádi, potřebujeme je. Najde také Inge, Helena a Jan z pořadu Pošta pro tebe ze dne 20. 4. 2016 svého důvěrníka?
 
Inge pořadu Pošta pro tebe ze dne 20. 4. 2016 v dětství vůbec netušila, jak její život a myšlení ovlivní jedno nešťastné rozhodnutí její matky. Rozhodnutí, které Inge nikdy nepochopila a jehož tíhu na sebe podvědomě převzala. Jaký musí mít matka důvod, aby dokázala vybrat jedno ze svých dětí a dát je k adopci? Je to jako špatná hra na rozpočítadlo. „Na koho to slovo padne...“ Ani dnes nezvládne Inge s matkou o své odebrané sestře mluvit. A už ani nechce. Vyhledá sestru sama. Nesnese pocit, že by ztracená Dáša žila s vědomím, že o ni původní rodina nestojí.

Pošta pro tebe 20. 4. 2016Helena pořadu Pošta pro tebe ze dne 20. 4. 2016 je zralá žena a dobře ví, že dobrých a spolehlivých přátel by si měl člověk vážit. Nebývá jich jak máku na poli. Jednu takovou v minulosti měla. Byly dokonce příbuzné a měly se upřímně rády. Jak už to ale bývá, tak péče o rodinu, stěhování a málo času ženy na 36 let rozdělily. Helena věří, že se Dana nemohla natolik změnit, aby si po letech neměly co říct. Ví dobře, že větším nepřítelem je čas.

Jan pořadu Pošta pro tebe ze dne 20. 4. 2016 je velmi pozitivní muž. Se svou milovanou ženou vytvořili rodinu, kde štěstí a láska měly vždycky nejvíc místa. Jan nevyrostl v biologické rodině, ale jako jedináček u náhradních rodičů. Leccos jej naučili, hodně doma pomáhal a cítil se dospělým už v dětství. Dětské radovánky dopřál až svým třem synům, ale tety nebo strýce pro ně přichystané nemá. O žádných totiž neví, ze své pokrevní rodiny nikoho nezná. Jeho žena má naopak rodinu velikou. Najde po letech i on někoho „svého“?

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 20. 4. 2016 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !