8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 23.1. 2013

23. 01. 2013 | Televizní tipy
Dne 23.1. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Jiřinu a Moniku spojuje absurdní osud a společná neznámá sestra.

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 23.1. 2013 se mladičké sestry Jiřina a Monika přes svůj absurdní osud mají rády a drží při sobě. Léta myslí na svou nejstarší neznámou sestru Lucii. Tato dnes už dospělá žena je bolestí a traumatem jejich matky, zdrojem jejich zvědavosti a touhy.

Pošta pro tebe 23.1. 2013V pořadu Pošta pro tebe ze dne 23.1. 2013 Matka Lucii porodila jako nezletilá a ač tehdy nechtěla, přišla o ni. Jiřina s Monikou se rozhodly svou sestru vyhledat a seznámit se s ní. Dospět k tomuto kroku nebylo jednoduché. I když jsou obě mladé, vědí už o životě leccos, proto na pozadí jejich rozhodnutí je obava a ostražitost. Život s jejich matkou byl těžký. Doufají, že Lucie měla větší štěstí. Obě sestry z pořadu Pošta pro tebe ze dne 23.1. 2013 jsou si velmi blízké a jsou připraveny mezi sebe přijmout i třetí, pokud bude chtít.

Michala v dětství poznamenala tragédie, prožil obrovskou bolest a ztrátu. V krátké době po sobě přišel o oba rodiče. Ve stejně krátké době naštěstí dostal šanci.

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 23.1. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !