8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 27.3. 2013

27. 03. 2013 | Televizní tipy
Dne 27.3. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Jiří je sympatický, zdánlivě bezstarostný mladík. Přesto má svoje trápení - chybí mu táta. Zdena s Danou jsou zralé ženy, které hledají novou motivaci do života. Najdou třetí do party - dávnou kamarádku Vlastu? Jiřina touží najít sestřičku, o které odmala slýchala a nikdy ji neviděla. Někdy už jí přání připadá jak pohádka. Je ztracená sestra opravdu jen představa? Dozvíte se v pořadu Pošta pro tebe ze dne 27.3. 2013.   

Jiří je pohodový mladík, mohlo by se zdát, že dělá jen to, co ho baví, starosti hází za hlavu. Jeho srdce však tíží trápení z dětství i mládí. Ač se tomu sám brání, chybí mu mateřská láska a zájem mámy o to, jak žije, chybí mu táta, který ho měl rád, a přesto ho nevídá, chybí mu bratr, se kterým si nic neudělal... chybí mu rodina. Matku a bratra občas slýchá, jediného tátu už neviděl a neslyšel mnoho let. Přesto u táty vždycky nejvíce cítil, že ho má skutečně rád. Myslí na něj často, přesto byl zbabělý na to, aby ho vyhledal. Udělala to za něj přítelkyně a napsala do Pošty pro tebe. Jiří nakonec souhlasil a na setkání s otcem přišel. Měl velkou trému, bál se odmítnutí. Najednou byl zase tím malým klukem a čekání na tátu jej rozechvělo. Jak setkání dopadlo?  

Pošta pro tebe 27.3. 2013Zdena s Danou patří do skupiny žen, kterým už vylétly děti z hnízda, manžel zemřel nebo jsou rozvedené, zdánlivě pro nikoho nepotřebné. Přesto touží žít naplno, mají sílu a chuť ještě něco dokázat a nečekat, až se něco změní v jejich životě samo od sebe. Kdysi se stýkaly i s jinými kamarádkami, bylo jim veselo, ale tehdy jim starost o rodinu ubírala čas z radovánek. Dnes mají času hodně, tak proč jej neprožívat zase vesele! Jednou z jejich ztracených dobrých kamarádek byla Vlasta. Věděly, že je asi vdova. Co když je jí také smutno? Na nic nečekaly a napsaly do Pošty. Najdou svoji Vlastičku v pořadu Pošta pro tebe ze dne 27.3. 2013?

Paní Jiřina dodnes netuší, proč se její matka chovala ke svým dětem asociálně a odtažitě. Ji vychovávali prarodiče, sestra Helenka, kterou hledá, skončila v adoptivní rodině, pouze dvě další sestry vyrůstaly s matkou. Matčino chování rozdělilo i životy a vzájemnou lásku sester. Jiřina se dodnes s žádnou z nich nestýká. Nejblíže má citově k Helence, kterou nikdy nepoznala a kterou už jako malá s babičkou hledala. Obě byly matkou zavržené, nemilované. S takovým traumatem se žije špatně. Jiřina svou Helenku celý život hledá. Sestru, ke které má blíž, než by ona sama tušila. Splní se Jiřině mnohaletý sen?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 27.3. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se ráda koukám,aj slzičky jsou u toho...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Velmi často sleduji. pořad se mi líbí
Obrázek uživatelky
profil
ráda se dívámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles