8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 29.1. 2014

29. 01. 2014 | Televizní tipy
Zapochybovali jste někdy o tom, že žijete ve správném těle? Napadlo by vás, že nebudete vědět, kde žijí vaše děti? Záviděli jste někdy rodinu svým přátelům? Takové otázky si hosté pořadu Pošta pro tebe ze dne 29.1. 2014 museli někdy položit.

Thomas je mladý muž. Má svou partnerku, své záliby, svou práci a svá trápení. Takto by asi vypadal profil kdekterého mladíka, Thomas je však mužem teprve 8 let. Narodil se jako dívka a prošel dlouhou cestu mezi nepochopením, odmítáním, šikanou a hledáním sebe sama než se mohl stát tím, kým se opravdu cítí. Po jeho boku stojí mnoho let jeho partnerka, z jeho rodiny s ním celé trápení nesdílel nikdo. Právem se cítil a cítí sám. Jedinou osobou, která mu vždycky rozuměla, byla o mnoho let starší kamarádka Andrea.

Pošta pro tebe 29.1. 2014Rád by ji po mnoha letech našel díky pořadu Pošta pro tebe ze dne 29.1. 2014 a poděkoval jí za to, že ho podporovala, pochlubil se, jaký kus cesty ušel a pokud bude ona chtít, stala se znova součástí jeho nového života. Bude Andrea na setkání s Thomasem připravena?

Marcela je žena ve středním věku. Měla celkem tři děti. Ani jedno nakonec nevychovala. Za muže měla Kubánce, rozvedli se a ona, proti své vůli, o děti přišla. Údajně je dostal do péče otec na Kubu. Nikdy se nedozvěděla pravdu, nikdy nezjistila, kde její děti skutečně žijí. Dokonce se snažila i zapomenout, věděla, že na Kubu se nikdy nepodívá. Přesto zapomenout nejde, a tak požádala o pomoc při hledání dětí pořad Pošta pro tebe ze dne 29.1. 2014

Pavla přišla o své rodiče jako velmi malá, zůstala jen se starší sestrou. Do péče si je vzala teta se strýcem, ale časem pochopily, že z lásky to nebylo. Čekaly na svou dospělost, aby mohly odejít z domova a starat se konečně samy o sebe. Pavla prožila krátký vztah, ze kterého má dceru. Po čase si našla druhého partnera. Soužití s ním skončilo až po několika letech, ale patrně nikdy neskončí vztah, který si Pavla vytvořila s jeho rodiči. Kdyby ona měla takové, byla by šťastná. Co tak vážného tedy přichází Pavla do pořadu Pošta pro tebe ze dne 29.1. 2014 vyřešit?

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 29.1. 2014 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !