8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 4.6. 2014

4. 06. 2014 | Televizní tipy
Ruda se navzdory minulým zkušenostem naučil žít. Zvedl se ode dna a buduje si svou novou rodinu. Na setkání ve studiu čeká dlouho a s nadějí. Marta z pořadu Pošta pro tebe ze dne 4.6. 2014 věří, že na čisté vztahy a krásné vzpomínky lze navázat. Jaromír by se rád po letech setkal se svou známou, kamarádkou, která mu kdysi dost pomohla, což tehdy nedokázal docenit.

Ruda z pořadu Pošta pro tebe ze dne 4.6. 2014 je poučený a hrdý muž. Hrdý na to, že přestože se v životě několikrát, a zdaleka ne vlastní vinou, dostal na dno, podařilo se mu napřímit se. Naučil se žít. Buduje si nové zázemí okolo svých nejbližších – ženy a dětí. Na některé tradiční rodinné vazby musel rezignovat, matka mu velmi ublížila. Našel si cestu k otci, i když s ním nevyrůstal. Teď hledá cestu ke svému strýci, otcovu bratrovi. I on kdysi od původní rodiny odešel, možná prožil podobné zklamání. Rudolf je přesvědčený, že strýc má stejnou „krevní skupinu“. Rád by dal svou rodinu dohromady.  

Pošta pro tebe 4.6. 2014Marta z pořadu Pošta pro tebe ze dne 4.6. 2014 je ve věku, kdy děti dávno odrostly, kdy si začíná velmi vážit času a vztahů, které pro ni mají, či měly význam. Vzpomíná na své krásné dětství. Tehdy byla bezstarostná a stále se smála. Věří, že na čisté vztahy a krásné vzpomínky lze navázat.

Jaromírovi z pořadu Pošta pro tebe ze dne 4.6. 2014 před pár lety změnila život těžká nemoc. Byla jedním z důvodů rozpadu jeho manželství, přišel o práci, o možnost seberealizace. Nezůstal naštěstí úplně sám. Blízká rodina ho podržela, našel si přítelkyni a snaží se zabavit prací, na kterou stačí. S nemocí se učí žít. Jinak vnímá čas, z minulosti se vynořují vztahy a hodnoty, jejichž význam narůstá. Rád by se po letech setkal se svou známou, kamarádkou, která mu kdysi dost pomohla, což tehdy nedokázal docenit. Cítí se být jejím dlužníkem...

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 4.6. 2014 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Jan Kroupa


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !