8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 7.12. 2013

7. 12. 2013 | Televizní tipy
Petra se chce ve studiu setkat se svým šestaosmdesátiletým dědečkem a splatit tak svůj dluh. Jan se chce po mnoha letech setkat se svým „strýcem“ Jiřím. Přestože ve skutečnosti není jeho příbuzným, Jan ho tak vždycky bral. Další osudy uvidíte v pořadu Pošta pro ze dne 7.12. 2013

Dvaatřicetiletá Petra si ze svého dětství odnesla psychické problémy a noční můry, které ji straší dodnes. Její rodina nežila dobře, Petra se jako dítě trápila a styděla. V pořadu Pošta pro ze dne 7.12. 2013 se dozvíte, že jediným světlým bodem a oporou v období dospívání jí byli babička a dědeček, adoptivní rodiče její matky. U nich Petra nalézala harmonii, domov a Pošta pro tebe 7.12. 2013objetí, které postrádala. Upnula se na ně. Oni byli vlastně jejími rodiči. Díky nim bylo pro ni dětství alespoň trochu snazší.

Babička s dědou byli a stále jsou pro Petru vzorem, podle nich se snaží žít a vychovávat své dítě. Pochopila, že nebyla v životě jen nešťastná, ale i bohatá. I v minulosti díky milujícím lidem vždycky věděla, kam patří.

V pořadu Pošta pro ze dne 7.12. 2013 se dozvíte, že před nedávnem její babička po těžké nemoci zemřela. Se ztrátou se Petra vyrovnává těžce a postupně, jako se svým dětstvím. Trápí ji, že babičce nestihla dát najevo, jak moc pro ni znamenala. Má však svého dědečka, kterého miluje, obdivuje a z jehož laskavosti a energie dennodenně čerpá. Do studia přišla splatit svůj dluh, který vůči němu cítí.

Jan se chce po mnoha letech setkat se svým „strýcem“ Jiřím. Přestože ve skutečnosti není jeho příbuzný, Jan ho tak vždycky bral. Patřil do malého okruhu lidí, kteří v jeho životě hráli nezapomenutelnou roli.

Další díl pořadu Pošta pro tebe můžete sledovat 7.12. 2013 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !