Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poznáváme krásy Slovenska! Co si na výlety nesmíte zapomenout přibalit?

13. 10. 2019 | Evropa
-Komerční sdělení-

Není to jen léto, kdy vyrážíme na výlety. Pro někoho naopak začíná to pravé období pro výlety a poznávání až s časem podzimu. Nejenže je podzim opravdu krásný a fotogenický, není natolik pekelné počasí, ale hlavně se vyhnete obrovskému náporu turistů, který je nemyslitelně spojen s obdobím letních prázdnin. Láká vás tato představa také? Zkuste vyrazit k našemu tradičnímu sousedovi, a tím myslíme samozřejmě Slovensko!


Pohodlné ubytování je základ


Krásy SlovenskaVždy pochopitelně záleží na tom, jakou oblast chcete objevovat. Doporučit toho na Slovensku lze opravdu hodně. Pokud však nechcete cestovat příliš daleko od hranic, může být zajímavým výchozím bodem pro vaše výlety Žilina. Tady se vám může hodit pohodlný hotel Galileo, kde vždy seženete levné ubytování Žilina. Je to jeden z nejnovějších hotelů v Žilině, takže vás zde čeká moderní vybavení. Navíc se nachází poblíž historického centra města, takže váš první výlet může vést rovnou zde. Je také dobrým výchozím místem pro další cestování, protože je blízko autobusové a železniční stanici.

Ubytování samozřejmě nabízí veškerý typický komfort, při plánování výletů určitě oceníte internetové připojení v ceně. Pokud přijedete autem, nemusíte se bát o parkování, protože je zde bezplatné monitorované parkoviště. Po náročném dni plném výletů můžete zrelaxovat ve finské sauně se sprchovacím koutem.

Jak trávit volný čas?


A kam vlastně z hotelu vyrazit? Je toho skutečně mnoho, ale mezi první tipy lze doporučit určitě nedaleké Rajecké Teplice. Kromě toho se můžete vydat ke zříceninám hradu Strečno. Míst pro aktivní turistiku je zde opravdu více než dost a také samotné okolí hotelu je velmi krásné. Pokud zde vyrazíte v zimě, jsou v dosahu známá lyžařská střediska.

Vybavení pro lehkou turistiku


Na cestu se ale určitě nezapomeňte dobře připravit. Na to byste samozřejmě měli myslet už doma. Naprosto nejzásadnějším prvkem oděvu při turistice jsou boty. V tomto ohledu jsou velmi oblíbené pohodlné dámské tenisky. Ty si můžete vybírat ve variantách, které se hodí jak pro městské výlety a spíše lehčí turistiku, tak pro něco náročnějšího. Za všech okolností ale volte obuv úměrně náročnosti výletu, protože jinak by vás to mohlo stát nepříjemné mozoly na nohou nebo i nějaké zranění. Tenisky jsou skvělé v tom, že je můžete kombinovat:

    • Ke sportovnímu oblečení
    • K elegantnějším šatům nebo sukni


Na výletě se určitě hodí také něco, kam uložíte své věci. Pokud zrovna neplánujete překonat hory, rozhodně není potřeba pořizovat nic mohutného. Pro řadu běžných rodinných výletů poslouží oblíbený vak na záda, který je navíc stále velmi trendy. Využijete jej tak klidně i do města. Na výletě pak do něj vložíte svačinu i pití a všechny potřebné nezbytnosti. Navíc není zase tak velký, takže vás to nebude lákat k tomu, abyste s sebou tahali spoustu zbytečností, a to je někdy jedině dobře.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek