Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015

27. 07. 2015 | Výstavy
Stejně jako dvě desítky tisíc dalších návštěvníků ani Vy si nenechte ujít příležitost zavítat do světa krásy, pohody i úžasných zážitků na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA.

V pátek 4. a sobotu 5. září bude v areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany probíhat prezentace několika stovek prestižních značek na stáncích vystavovatelů doplněná bohatým programem na hlavním podiu, v saloncích i na soutěžních podiích. Zastoupena bude především profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, wellness, spa, hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele. Odborníci na stáncích i v saloncích se budou věnovat anti–aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci i alternativním metodám v oboru. Zvláště důrazně se prosazuje přírodní péče, aromaterapie i masáže spojené s  relaxací a oživením celého těla na fyzické i psychické úrovni.

Na veletrhu se představí také největší oborová sdružení: Unie kosmetiček, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení PROKOS.

Důležitá novinka: na veletrhu budou prostřednictvím spolupráce s komerčními sekcemi zahraničních ambasád i zahraničními zastoupeními firem prezentovány na stáncích desítky nových značek z U.S.A., Španělska, Italie aj.

20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2015: uvidíme tradičně v podání Pavla Bauera,
Štěpánky Podroužkové, Romany Topinkové, Martina Loužeckého, Honzy Špilara, Honzy Hlaváčka a dalších „guru” světa módy. Zazáří opět nejkrásnější dívky  - miss ČR.  Při křtinách charitativního kalendáře pro nadaci Život 90 se uskuteční setkání s Robertem Vano a třiceti dalšími známými osobnostmi, které podpoří tento projekt.  

Připravujeme atraktivní soutěže: Českou mistrovskou soutěž v make-upu, v nail designu, soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2015, soutěže v prodlužování, zahušťování i zdobení řas, soutěž designerů, soutěž produktů mimořádné kvality BEPPA i soutěž v naturálním fitness.

Tématem páteční České mistrovské soutěže

v make-upu bude „Ready to fly“.

Připoutejte se prosím, vzlétneme…
Tuto formulku slýcháme od krásných žen, jejichž posláním je svým šarmem a vstřícností napomáhat ke spokojenosti pasažérů na palubě letadel. Nejen vynikající servis je však poznávacím znamením prvotřídní letušky. Striktně dodržený dress code v business stylu, dokonalý účes a především perfektní a precizní líčení, jež jisté uniformitě dodává na kráse a individualitě. Na křídlech Mistrovství České republiky v make-upu se letos proletíte tématem nazvaným Ready to Fly.

Ve velkolepém souboji vizážistů ztvárňujících šaramantní letušky se utká sedm finalistek ze soutěže Unie kosmetiček v Kaiserštejnském paláci. Přizvána je polská účastnice, vítězka prestižní soutěže v make-upu. Na ty nejlepší čekají hodnotné sponzorské ceny, účast v zahraničích soutěžích včetně prestižních soutěží v Düsseldorfu i jako bonus úžasná příležitost focení u unikátního historického modelu letadla (nejstarší funkční stroj), který přiletí speciálně pro tuto příležitost.

Soutěž napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2016“ o padesát tisíc korun zavítá do světa barev. Úkolem „barvy do střihu“ bude vytvořit kreativní nositelný účes, který prokáže dovednost, nápaditost a originalitu soutěžících při barvení, stylu i stylingu. Vítěz získá kromě finanční odměny též možnost účastnit se soutěží v Norimberku.

Sobotní soutěž v nail designu se vrátí k „salonním nehtům“, které jsou alfou a omegou denní práce designerek. Pracovat se bude s gely i akryly, na vítěze čekají sponzorské dary i možnost účasti na soutěžích v Německu.

Rychle se rozvíjející obor prodlužování a zahušťování řas připravil tentokrát více soutěží: bude se jednat o Mezinárodní soutěž v objemovém prodlužování „League of Lashmasters“ pořádaná firmou Diamond lashes, mezinárodní soutěž v prodlužování a zdobení řas „Design look lashes  2015“ na téma "NEVĚSTA", na pořadu pátečního dne bude i „Hair extension cup 2015“.

Stále více příznivců si získává soutěž krásných těl v naturálním fitness, i soutěž mladých oděvních návrhářů pořádaná s Národní komorou módy.
veletrh
Nelze zapomenout na soutěž produktů BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD, kdy vystavovatelé představí návštěvníkům své akční TOP-novinky oceněné porotou nad jiné odbornou, v čele s MUDr. Dagmar Jírovou, CSc. vedoucí Centra toxikologie a zdravotní bezpečnosti NRC pro kosmetiku SZÚ a RNDr. Hanou Bendovou, Ph.D. z Centra  toxikologie a zdravotní bezpečnosti SZÚ.

Nabídka široké palety zážitků bude umocněna spojením s dalšími atraktivními veletrhy a eventy, kam bude pro návštěvnice veletrhu WBS s platnou vstupenkou vstup zdarma. Budou to: veletrh dekorací FOR DEKOR, veletrhy Sběratel, Investor, Minerály a drahé kameny, stejně tak sobotní Den letiště Letňany.


Více na www.WorldOfBeauty.cz  i na fb www.facebook.com/kosmetickyveletrh



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015:

Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015
Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015
Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015
Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015
Pozvánka na jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles