8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy

18. 06. 2012 | Televizní tipy

Rozechvělá, ztrémovaný a roztřesená, tak popisují své pocity soutěžící na počátku kulinářského klání z Karlovarska. Byly obavy tří žen a dvou amatérských kuchařů adekvátní, nebo šlo o zbytečnou paniku? Jako největší taktici se navzájem tipují Ruda a Saša. Kdo to bude doopravdy? Nervové chvění se rozptýlí už v pondělí, protože uvidíte asi nejveselejší Prostřeno! sezony.

Sešla se parta, která se ráda baví a směje, ovšem nikoli za zády. Zrodilo se jedno kamarádství – do noty si padly Saša a Alena, vitální energické ženy ve znamení Berana. Co v týdnu ze západních Čech uvaří dva důchodci, jeden mladý tatínek, živel Saša a holka z porcelánu Miluška? Většinou čtyři chody. Aby se neopakovalo jen kuřecí maso či vepřová panenka, soutěžící zariskovali s hovězím. Aby se neopakovaly věčné vývary, vařili někteří krémové polévky – a zase se shodli! Po sobě kuchtící Miluše a Alena mají jídelníček jako přes kopírák včetně předkrmu. Další důkaz, že „život je jen náhoda“, uvidíte v pořadu Prostřeno! 

Zasmějte se a zazpívejte si se soutěžícími každý den v 18.30 na Prima family v pořadu Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy!

Prostřeno-symapatický-tatínek-VlastaPondělí: sympatický tatínek Vlasta (26)
Karlovarská parta se oťukává a rozkoukává nad čerstvou zeleninou. První hostitel si dal práci s lehkým předkrmem, který bohužel nedotáhl. Salátku chybí zálivka a lžičkou nejde jíst. Příbory ale soupeři nedostanou. U maďarské zelňačky se shodnou, že postrádají brambory, jinak jim ale pikantní polévka pěkně rozvázala jazyky. Vlastík také zapomíná nalévat a málem vynechal slaninu. Závitek s kopřivovou nádivkou musel proto ještě rozvinout. Hosté se za doprovodu jeho elektrického piana „podívají do Mexika“ a potom se za zpěvu a tance vrátí ke stolu v českém Ostrovu, aby se ochladili domácí zmrzlinou – bohužel přeslazenou…

Prostřeno-Miluška-holka-z-porcelánuÚterý: Miluška, holka z porcelánu (48)
Rybičky, zahrádka, papoušek Sára, to jsou koníčky dekoratérky porcelánu Miluše, která sama působí trochu jako z porcelánu. Zpočátku zbytečně ustrašená, přitom se toho trojnásobná vdaná maminka v životě už něco navařila! Co předvede v úterý? Menu, které není v pořadu na pořadu rozhodně denně: roštěnky na houbách s jasmínovou a indiánskou rýží. Zní to možná obyčejně, ale udělat dobré roštěnky není jen tak. Zato nikdo neví, co se skrývá za dezertem jahodové trifle. A jak hostům zachutnají bylinkové palačinky, zdravý jarní předkrm? Miluška má asi opravdu ráda svou práci, když si ji vybrala i k zabavení hostů...

Prostřeno-švadlenka-AlenkaStředa: švadlenka Alenka (60)
Veselá a stále usměvavá Alena se poněkud zachmuřila, když četla úterní menu. Proč? V bílé kuchyňce svého nového domu v Mariánských Lázních uvaří totiž dost podobnou večeři jako Miluše. Čeká nás souboj roštěnek. Polévkový krém sice není hráškový, nýbrž chřestový, místo rýže podává Alena k roštěnce zeleninu, maso nedusí, ale peče... Jenže i tak! Jak si pochutnají soupeři uprostřed týdne? Lépe, nebo hůře než v úterý? Saša nejí kopr, prý kdysi dětem vařila koprovou omáčku s kolíkem na nose. A pro Rudolfa, vyznavače výrazných chutí, je jídlo většinou mdlé. Miluška pro změnu nerada fazolky… Přesto je hostitelka se svým výkonem (včetně moučníku) nadmíru spokojená. Jak pobaví její Macarena show?

Prostřeno-důchodce-RudolfČtvrtek: důchodce Rudolf (60)
Bývalý zaměstnanec Ministerstva vnitra je už v důchodu, ale pyšní se novým manželstvím a spoustou zájmů. Hosty pozve do chebského paneláku, kde rád vaří v bílé kuchyni a ještě raději uléhá v ložnici, „protože má mladou ženu“. Dostane bývalý lampasák od Vlasty „modrou knížku“ za nepředpisové komínky ve skříni? Ruda má určitě ambice uspět, ale do domácího vývaru, do nějž udělá před kamerou vlastní nudle, použije mrazenou zeleninu, které navíc uvaří až moc. Alena téměř do puntíku tipne jeho hlavní chod – plzeňský guláš. Zapadlo by však do něj snad každé město. Méně bývá zkrátka více, dokonce i Rudova vajíčka mají po dvou žloutcích. Nejsou cikánské tousty nasládlé od kečupu? Saše se zdá sladký i guláš, který překvapí sázeným vejcem. Babiččiny koláčky zatím přespříliš sladké nejsou, protože jde o polotovar. Hádejte, kdo je nakonec dozdobí a ochutná? Možná by ale byly lepší s kávou než s pivem…

Prostřeno-chatařka-SašaPátek: chatařka Saša (52)
Ošetřovatelka v léčebně dlouhodobě nemocných trvale žije v rekreační osadě Skalka blízko Chebu. Ze smíška Saši srší energie a dobrá nálada, vaří s grifem a láskou nejen dezert „orgasmus“, ale celou večeři. Poslední hostitelka je vyznavačkou české kuchyně, i když její poněkud bláznivé menu zatím tají, co se bude ve finále vlastně podávat. Její „holoubata“ jsou bramborové špízy na špejli, hosté však vážně čekají holubí maso. Milušce se konečně splní její touha po vepřové kapse, jíž se „řízek dona Pedra“ podobá asi nejvíce. Nakonec poznáme i doňu Mimoňu, za niž se převlékne hostitelka, sběratelka masek. Z finále je karneval: skutečná zábava, převleky, muzika, legrace. Takový by mohl být i mejdan, který by Saša uspořádala, kdyby vyhrála. Jak se strefila do vkusu a chutě svých krajanů?

Vše se dozvíte, když budete sledovat pořad Prostřeno na Prima Family od pondělí až do pátku. Tento týden - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy.

Zdroj, foto: Prima Family


Hanka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy:

Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy
Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy
Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy
Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy
Prima family - Prostřeno - Karlovarský festival chutí a karneval zábavy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kdyžjem doma, tak koukám jen na začátek a pak přepnu na Ulici...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles