Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.4. 2016 - David

11. 04. 2016 | Poslední díl
Jihomoravský kraj reprezentují dva muži a tři milé ženy. Jeden z mužů je sympatický gay Milan a druhý trošku podivín, který začne v pondělí dost nešťastně. Hosty šokuje Davidova domácnost bez ledničky, přejde je chuť k jídlu a vypadá to, že možná přejde i samotného hostitele. Nakonec to vypadá tak, že David, který prý v soutěži nemá co dělat, nepřišel vyhrát, i když by se mu padesát tisíc určitě hodilo, ale spíš se chtěl dosyta a dobře najíst a napít.

Toho se dočkal a po týdnu úplně rozkvetl. V pátek přijde k Leoně dokonce vyfintěný a navoněný. Také rád pomáhá lidem, což během týdne dokáže, i když o to ne každý stojí. Bude to týden rolád a brambor, úkolem týdne je příprava vlastní domácí paštiky. A ukáže se, že paštika zase není na přípravu tak složitá, jak se všichni domnívali. Kdo to nakonec v Jihomoravském kraji vyhraje? Sledujte další týden s pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 11.4. 2016 – David:


Prostřeno – 11.4. 2016 - DavidV pondělí 11.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno David (37). Začátek týdne na jižní Moravě není pozvánkou, na kterou budou účastníci rádi vzpomínat. David je možná dobrák od kosti, ale také trochu podivín a pořádek není jeho silná stránka. Možná to už kolem sebe ani nevnímá, ale příchozím se podlomí kolena.

V bytě je v pořadu Prostřeno s datem 11.4. 2016 zatuchlý vzduch, špína a nepořádek, štěká tu pejsek, soupeře přejde chuť k jídlu. Hostitel navíc nemá ledničku, na lince tudíž leží oschlé jídlo, které teprve bude podávat, o hygieně se nedá moc mluvit. To platí už o úvodním ovocném salátu, z něhož si každý jen tak taktak zobne.

Hrášková polévka je v pořadu Prostřeno s datem 11.4. 2016 hodně husté konzistence a nevábné barvy, je v ní moc mouky. „Když to chutná mýmu psovi, tak jim to bude chutnat také,“ myslí si o svém menu David. Mezitím, co smaží karbanátky na hlavní chod, hosté se seberou a jdou si koupit nějaké pití a hygienické ubrousky na ruce, které si u něj ani nemají kde umýt. Venku se trochu vydýchají a koupí si sekt: „Bouchli jsme šampaňský, abychom ten večer zvládli.“ Pozřou vůbec hlavní chod?

Karbanátky, kam David nastrouhá kysané okurky, nakonec nejsou tak strašné, kaše se sice divně táhne, ale to je tím, že je v ní nastrouhaný sýr. Hostitele zajímá, proč návštěva nejí a žádá čistou pravdu. Také v pořadu Prostřeno s datem 11.4. 2016 uslyší, že kromě nepořádku a nedostatečné hygieny „nemá na to, aby vařil v pořadu Prostřeno!

Ani dezert to nenapraví. „Sladká pomsta“ je „patlanina“ a úkol týdne si soupeři spletli s krtkovým dortem – paštika je taková nepovedená hromádka. Nakonec nejí ani hostitel David. Je mu špatně, jak tvrdí, nebo mu vlastní jídlo také moc nechutná?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel David,
v pondělí 11.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.4. 2016 - David:

Prostřeno – 11.4. 2016 - David
Prostřeno – 11.4. 2016 - David
Prostřeno – 11.4. 2016 - David
Prostřeno – 11.4. 2016 - David
Prostřeno – 11.4. 2016 - David
Prostřeno – 11.4. 2016 - David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !