8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 12. 2023

17. 12. 2023 | Televizní tipy
Oblíbený hobby magazín plný rad a nápadů pro všechny chataře, chalupáře, zahrádkáře, chovatele a pěstitele i všechny, které zajímají moderní trendy v bydlení. RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem přináší do vašich domácností pravidelně každý týden chvíle pohody v nedělní poledne.

Třetí adventní neděli zahájíme rubrikou Žena za ponkem, kde si s Lídou Garciou vyrobíme dřevěný vánoční stromek ze starých prkýnek. Jak eliminovat plísně v interiérech? Představíme novinku v podobě reflexně-izolační nátěrové hmoty na bázi mikrosfér bez chemie, díky které s plísní zatočíte. Do našich zahrad se stále častěji vracejí ovocné stromky. Ukážeme, proč stojí za to jejich kmeny před zimou nabílit. Věnovat se ale budeme také speciální péči o starší stromy, které mohou v průběhu let ztrácet svou vitalitu.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 12. 2023Katka Linhartová nám prozradí recept na netradiční vánočku z klobás pro všechny milovníky masa. Seznámíme vás s jedním z nejoblíbenějších psích sportů – agility, při kterém tvoří člověk a pes dokonalou souhru. Vykouzlit univerzální držák na televizí neumíme. Minutový manžel nás ale v lekci pro ženy provede krok za krokem jeho správným výběrem a návodem, jak ideálně zavěsit i tu naši. Máte letos skluz, co se vánoční výzdoby týká? Máme pro vás několik tipů, jak vyzdobit interiér na poslední chvíli. Navíc do výzdoby můžete zapojit i ty nejmenší členy domácnosti.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, veterinářkou Míšou Riedlovou, kutilkou Lídou Garciou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte
v neděli 17. 12. 2023 v 12.55 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 12. 2023:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 12. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 12. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17. 12. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !