MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 7. 4. 2024

7. 04. 2024 | Televizní tipy
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne! 

„Když prší, mysli na sucho,“ říká známá pranostika. A proto je i teď na jaře, přestože se zdá být v půdě vláhy dost, třeba myslet na nadcházející měsíce. Poradíme, co dělat, aby půda dobře pracovala s vlhkostí. Umělá inteligence je nyní často skloňovaný termín. 

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 7. 4. 2024Ukážeme, jak ji můžete využít i vy při tvorbě netradičních fotografií. Představíme ošetření psa se souhlasem, aby se už netrápil třeba u stříhání drápků a více v klidu probíhaly i návštěvy u veterináře. Pustíme se do čištění vodního kamene v toaletě a přidáme i recept na výrobu domácí WC bomby z věcí, které máte jistě běžně doma.

Rebarbora je skvělá jedlá trvalka, která se zase vrací do našich kuchyní. Poskytneme uceleného průvodce pro její pěstování – od výběru odrůdy přes rychlení až po správnou sklizeň. Hrající si děti, běhající psi i zahradní party. To vše musí snést na našich zahradách trávník. Zaměříme se na ten zátěžový, který vydrží opravdu cokoli. Minutový manžel v lekcích pro ženy snadno a rychle zatočí se škrábanci kolem kliky auta. Na závěr předvede Žena za ponkem, jak si ze starého plechového sudu vyrobit barový stolek s dřevěnou deskou ozdobenou obrázkem metodou transfer.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, (ne)cvičitelem psů Tomášem Nushartem, kutilkou Lídou Garciou, odbornicí na úklid Kateřinou Brožovou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 7. 4. 2024 v 12.00 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 7. 4. 2024:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 7. 4. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 7. 4. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 7. 4. 2024
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles