Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 1.12. 2012

1. 12. 2012 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 1.12. 2012 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude věnovat těmto tématům: Půjčky: Jaká úskalí vás mohou čekat, pokud si chcete půjčit v nebankovním sektoru? A na jaké podmínky od společnosti, která vám půjčky nabízí, byste si měli dát pozor?

Dalším tématem, které v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 1.12. 2012 probereme je Rezervační poplatek: Může po vás realitní kancelář chtít rezervační poplatek a ještě pokutu, pokud se nakonec rozhodnete od smlouvy odstoupit? Co by měla obsahovat smlouva s realitní kanceláří? A co byste si měli zjistit, než se k jejímu podpisu vůbec rozhodnete?

Reportéři na vaší straně 1.12. 2012Následuje reportáž s názvem Výpověď v nemoci: Lze dát výpověď zaměstnanci, který je na neschopence? Jak se má člověk bránit, když dostal výpověď pro hrubé porušení pracovních povinností, ale podle něj neoprávněně? Má vůbec nějakou šanci? Dále se budeme věnovat Internetovému nákupu: Jak postupovat, když si vyberete zboží přes internet, zaplatíte, ale vybraná věc vám už nedorazí? A který e-shop se zařadil do seznamu těch nespolehlivých?

Předposledním tématem v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 1.12. 2012  je Live Telecom: Na co je třeba si dát pozor, když si vybíráte z nabídky služeb podomních obchodníků, abyste neplatili za něco, co jste vlastně vůbec nechtěli? A co dělat, když máte pocit, že platíte i něco jiného, než bylo domluveno?

A jako poslední nás čeká téma s názvem Cesta k domu: Co dělat, když máte dům, ale cesta k němu vám nepatří? Lze si vymoci přístup k domu? Na koho by se měl člověk v takové situaci obrátit?

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 1.12. 2012 od 18.00 hod. na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !