Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně již v sobotu

15. 09. 2012 | Televizní tipy
Počínaje sobotou 15. 9. 2012 vstupují na obrazovky Prima family Reportéři na vaší straně – publicistický pořad, který si programově klade za cíl sledovat případy a kauzy, v nichž došlo ze strany státu, úřadů či firem k poškození práv obyčejných lidí. V netradiční roli moderátora se v něm představí známý herec Oldřich Navrátil.

Reportéři na vaší straně
chtějí navázat na nejlepší tradice televizní publicistiky s vědomím, že média – a televize obzvlášť – tu nejsou jen proto, aby diváky bavily, ale také se musejí věnovat i jejich problémům. 

Reportéři na vaší straně již v sobotuDíky možnosti dokladovat, a hlavně i ukázat na obrazovkách aroganci, se kterou úřady a mnohdy i velké firmy vystupují vůči občanům této země, je možné s podobnou zvůlí bojovat a doufejme i přispět k tomu, aby se nejen vyřešily již stávající kauzy, ale aby se instituce a úředníci v nich pokud možno alespoň trochu poučili,“ vysvětlila důvod pro vznik pořadu šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová.

Pořadem Reportéři na vaší straně bude provázet Oldřich Navrátil, jenž, ač herec, přijal roli moderátora jako výzvu. Měl by divákům jednotlivé komplikované kauzy nejen přiblížit, ale hlavně k nim přistoupit se zdravým selským rozumem normálního člověka, který je někdy tak vzdálen obyvatelům úřadů a kanceláří.

V prvním díle pořadu Reportéři na vaší straně, který odvysílá Prima family v sobotu 15. září od 18.00 hod., například uvidíte:

Nátlak na předváděcích akcích, na kterých jsou nabízeny samé výhry a výhodné nákupy, ale člověk se domů většinou vrátí s nepotřebným harampádím a o několik tisíc lehčí…

Příběh slečny, která si myslela, že půjčkou přes telefon vyřeší své problémy – a stal se pravý opak: dluhy jí ještě narostly.

Příběh o tom, co se může stát, když pes napadne asistenčního psa.   

A v neposlední řadě získáte radu jak nepřijít o rodičovskou či zda si náhodou nemůžete u pojišťovny zažádat o příspěvek na zdravotní matraci.

Sledujte nový pořad Prima family Reportéři na vaší straně
v sobotu 15.9. 2012 od 18:00 hod.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Reportéři na vaší straně již v sobotu:

Reportéři na vaší straně již v sobotu
Reportéři na vaší straně již v sobotu
Reportéři na vaší straně již v sobotu
Reportéři na vaší straně již v sobotu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !