Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robert Jašków - rozhovor s hercem seriálu Expozitura

29. 08. 2011 | Televizní tipy
V Expozituře hrajete zpočátku ironického parťáka, který své nové kolegyni moc nevěří. Sedla vám tahle role? A máte s touto postavou něco společného?
Jsem ironický, dokud to jde. Jsem sarkastický, dokud to jde. Snažím se být někdy i vtipný. Role mi sedla. Hrála se mi opravdu skvěle, neboť ze začátku to byla mezi mnou a Hanou ryzí nenávist. Myslím mezi našimi postavami. A to se dělá krásně.

S vaší hereckou partnerkou Hanou Vagnerovou jste točili několik měsíců v kuse, nepropukla u vás ponorková nemoc?
Hanka je kamarádka, kterou jsem znal už před natáčením. Kdyby mi tehdy, kdy jsem ji poznal, někdo  řekl, čeho je tahle drobná holka schopná, co všechno snese jak po fyzické, tak psychické stránce, tak ho pošlu do blázince. Hanka Vagnerová  je vynikající herečka.

Expozitura je plná policejních zásahů a akčních scén. Musel jste projít nějakým tréninkem?
Ano, prošli jsme si – na naše malé, české poměry – nebývalým výcvikem a průpravou. Dva měsíce před první klapkou jsme s Hanou dřeli na fyzičce, prošli jsme kurzy sebeobrany, kung-fu, boxu, naučili jsme se zatýkat, střílet, poutat, křičet na pachatele a hlavně Hana se naučila řídit auto a zároveň při tom mluvit. To jí do té doby dělalo trochu potíže.

Ve složitých situacích si v Expozituře často házíte mincí. Platí to i ve vašem soukromém životě?
Neházím. Často řeším situace běžného života spíš bez přemýšlení, intuitivně, srdcem. Mincí si házíme doma s rodinou, když se nemůžeme rozhodnout, jestli patku od chleba zbaštím k snídani já, nebo má žena.

Když jste dostal nabídku hrát v Expozituře, přemýšlel jste dlouho, nebo jste po ní hned sáhl?
Nabídku na roli Dana Chládka jsem nezvažoval ani minutu. Ani vteřinu! Režisér Petr Kotek si mne na ni vybral a já to s potěšením akceptoval. Takováhle role se přece nenaskytne každý den!


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
by to snad i mohl být povedený seriál Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak na tenhle seriál se těším.Jsem především zvědavá jak se s tím popere nejen Robert Jašków,ale i Hanka Vagnerová.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles