Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodiče Simony z Ulice přijedou na předvánoční návštěvu

23. 12. 2009 | Ulice

Již 23. prosince 2009 přivítá nejsledovanější denní seriál TV Nova Ulice hned dvě nové postavy, a to rodiče kadeřnice Simony Pavlicové. Jak dopadne setkání Bláhových a Pepana, kterého si kvůli Simoně zahraje Richard Zajíček?


Matka Simony Olina Bláhová v podání herečky Jany Altmanové je velmi energická, čiperná a bystrá paní se smyslem pro humor, která  ve vztahu se svým manželem Františkem mívá vždy poslední slovo. Jejím drobným handicapem je, že nedoslýchá. Umí ale rychle odhadnout situaci a lidi „přečíst”. Jindřich Khain alias František Bláha si udržuje stále mladistvého ducha a vtip, chodí rád na pivo a rád si z Oliny občas utahuje. Má špatnou paměť, otázka ale je, zda s ní má opravdu problémy, nebo si pamatuje jen to, co se mu hodí. 


rodiceJejich vztah považuje Simona za naprosto ideální. Brali se ještě velmi mladí, nikdy neřešili věci jako nevěru, rozvod a podobně. Pokud se pohádají, tak je to jen na bázi škádlení a popichování. Oba se tolerují i se svými chybami. Veškerý volný čas tráví společně, aniž by se omrzeli nebo se spolu nudili. „Hlasitou“ povahu má Simona po otci, po matce je zase úzkostlivá a pečlivá.


V roli Oliny Bláhové se představí herečka Jana Altmanová, která po absolutoriu loutkářské katedry na DAMU působila na přelomu 60. a 70. let v angažmá loutkového divadla Hohensteiner Puppenspieler. Po svém návratu do tehdejšího Československa se stala členkou Divadla Spejbla a Hurvínka, později pak Ústředního loutkového divadla. Ve filmu dostala poprvé příležitost v první polovině 80. let. Diváci Janu Altmanovou mohou znát mimo jiné z filmu Vrchní prchni, Marta a já, Řád nebo Kameňák.


V roli Františka Bláhy se představí herec Jindřich Khain, který za svou divadelní kariéru prošel několik oblastních scén. Od poloviny 60. let účinkoval především v Libereckém kraji. Diváci ho mohli vidět například ve filmu Na Velké řece, Golet v údolí, Hanele.


 

Zdroj: NOVA


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rodiče Simony z Ulice přijedou na předvánoční návštěvu:

Rodiče Simony z Ulice přijedou na předvánoční návštěvu
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles